čari majčinstva

Jelena Perčin o odgoju svojih kćeri: 'Želim ih osnažiti'

09.03.2024 u 19:45

Bionic
Reading

Poznata glumica majka je troje djece. Nedavno je otkrila da 'nikad nije razmišljala želim li biti mama niti da je pretjerano razmišljala o majčinstvu'. Povodom Međunarodnog dana žena je progovorila o tome kako odgaja svoje kćeri

Jelena Perčin iz braka s glumcem Momčilom Otaševićem ima sina Jakšu i kćer Mašu, a iz prvog braka s poduzetnikom Kristijanom Babićem ima 14-godišnju kćer Lotu.

'Želim ih dovoljno osnažit da imaju povjerenja u svoj izbor i da mogu imati snage i hrabrosti stati iza svog izbora', izjavila je za IN Magazin. Ispričala je kako se slaže sa 14-godišnjom kćeri Lotom i da se 'apsolutno prepoznaje u njoj'. S iskustvom njezinog puberteta misli kako je 'njezina mama bila super i vrlo frajerski izdržala sa njom'. Rekla je da je 'jako lijepo promatrati samostalnost, kako dijete savladava i život i neke nove vještine'.

CRNO I BIJELO

Jelena Perčin zablistala je na zagrebačkoj premijeri u klasičnoj kombinaciji boja

Pogledaj galeriju

S iskustvom njezinog puberteta misli kako je 'njezina mama bila super i vrlo frajerski izdržala sa njom'. Rekla je da je 'jako lijepo promatrati samostalnost, kako dijete savladava i život i neke nove vještine'.

Nedavno je glumica otkrila da su joj mnogi prigovorili kako ne bi trebala dopuštati kćeri da s 14 godina dovodi kući dečka, no objasnila je da joj ne bi bilo lijepo da njezina Lota misli kako nešto mora skrivati od majke. Jelena smatra da je zdravije da su u kući nego u parku na zimi ili da u kafićima gdje su izloženi alkoholu i duhanu.

Jelena Perčin Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL