BOMBA ZA BOMBOM

Jelena Perčin i Ivan Herceg pred oltarom

19.01.2011 u 14:26

Bionic
Reading

Ne brinite, neće jedan medijski poljubac razvrgnuti postojeći brak Jelene Perčin i brzinski ga zamijeniti novim, već će se spomenuto vjenčanje zbiti pred kamerama u seriji 'Najbolje godine'

U nastavku Najboljih godina, koji gledatelji imaju priliku pogledati u ponedjeljak 24. siječnja, vidjet ćemo Dinu (Ivan Herceg) i Dunju Jelena Perčin) pred oltarom. Kada Ranko Janko Popovi Volarić) sazna da se Dunja i Dino zaista kane vjenčati, ostane vidno šokiran.

Dino poželi da mu kum bude Ranko pa on mora pristati. I dok će neki, poput Danice Ajsa Jovanović), biti presretni zbog vjenčanja, drugi će negodovati. Božo će tako smišljati način da spriječi svadbu, a i Ranko će dočekati svoju priliku da uhvati Dunju nasamo i zamoli je da se ne udaje.

Podsjetimo, Dunja je zajedno sa svojim bratom Goranom Ivan Pašalić) došla u Dragošje upravo da bi se maknula od nasilnika Dine. No Dino ne preže ni pred čim da bi pridobio srce žene svog života i dolazi za Dunjom u Dragošje, a sada je prisiljava i na brak.

Hoće li uspjeti realizirati svoj plan ili će Dragošjani ipak stati na stranu lijepe Dunje i pomoći joj da se otrgne iz ruku nasilnika, gledatelji imaju priliku saznati već ovog ponedjeljka u 20 sati na Novoj TV.