VELIKI OBRAT

Jelena otrovala Nives i postala prva zlica

24.05.2012 u 08:24

Bionic
Reading

Jelena je otrovala Nives bunikom i zasjela na tron zlih žena 'Ruže vjetrova'. Ona više ne bira sredstva dolaska do cilja – uništenja obitelji Odak!

Seka Odak pronašla je sebi ravnu, Jeleninoj zloći nema kraja. Nakon što joj je Jelena usula otrov u omiljeno piće, Nives je proživjela opasnu halucinaciju. Vrištala je i bježala od osobe koju je jedino ona vidjela u svojoj glavi. Iako je Jelena potrebna Nives i Stipi za njihove daljnje planove, Seke počinje shvaćati koliko je Jelena opasna za njihovu obitelj. Jelena se polako, ali sigurno rješava Seke Odak, a sljedeća žrtva na njezinom popisu je Sara Matošić, koju će zatočiti u napuštenoj kući, za što će krivnju svaliti na Jakova. Prvi ljubavni problemi su pred novopečenim parom 'Ruže vjetrova'.

Stranac koji je ušetao u živote glavnih protagonista 'Ruže vjetrova', Petar, također na piku ima Odakove. Na prvi pogled simpatičan i dragi mladić više ne može skrivati svoje pravo lice i bijes koji osjeća prema Nives. Nakon što ga je Seka ugostila, Petar je ukrao njezinu sliku iz mladosti i pun ljutnje izjurio iz kuće i otišao u bolnicu, svojoj majci na samrti. Njezine zadnje riječi upućene sinu otvaraju sumnju kako on ipak nije njezin pravi sin…

Tko je Petar, misteriozni mladić koji je ušetao u život svog školskog prijatelja i otkud tolika mržnja prema Nives i obitelji Odak, saznajte već ovaj tjedan u novim epizodama 'Ruže vjetrova' u 20 sati na RTL Televiziji.