pohvalila se

Jelena Glišić pokazala svoje kulinarsko umijeće, javio joj se i chef Mate Janković

29.11.2021 u 15:24

Bionic
Reading

Voditeljicu gledatelji mogu pratiti u emisiji 'Loto', kao i u 'Auto Market' te lifestyle magazinu 'Klub 7', ali i poput ostalih kolegica i drugih javnih osoba - na društvenim mrežama. Ondje nerijetko pokaže crtice iz privatnog života, a sada je podijelila i svoj recept za kruh kakav je sama napravila

'Imate li možda i vi ona sjećanja iz djetinjstva kad biste ušli u kuću, a sve bi mirisalo po tek pečenom kruhu? Pa slijedi borba za komadić vruće korice? Eh.. sad i kod mene miriši isto, ali jedino ako ga sama napravim. Srećom, nije teško pa si priuštim taj osjećaj često, samo što usput napravim zdraviju verziju', napisala je Jelena Glišić pored videa u kojem se detaljno može vidjeti kako je nastao njezin kruh.

Među komentatorima je bio i jedan od najprepoznatljivijih domaćih kuhara, Mate Janković koji je komentirao: 'Thermomix svakako pomogne'. Riječ je o uređaju koji koji melje, miješa, mijesi, važe, kuha, a kojeg koristi i voditeljica. Kad je riječ o hrani, ranije je izjavila da jede sve, a omiljeno jelo joj je piletina s krumpirima. Krumpire bi mogla jesti svaki dan,.

Podsjeitmo, u svibnju se doznalo da se Miss Universe 2005. sa sada već bivšim suprugom će imati korektan odnos i pamtit će, kaže, samo sretne dane. odlučila rastati od lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića nakon gotovo tri godine braka, a za to su se odlučili zbog razdvojenog života. Par se vjenčao na maloj intimnoj ceremoniji u uskom krugu obitelji i prijatelja u Zagrebu 21. prosinca 2018. godine.

  • +4
Jelena Glišić Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX