NE KRIJE NIŠTA

Jeff Bridges otkrio nove detalje svoje životne bitke, a napokon ima i neke dobre vijesti

14.01.2021 u 15:06

Bionic
Reading

Baš kao što je i obećao svojim obožavateljima, u trenucima kada je s njima podijelio vijest kako mu je dijagnosticirana teška zloćudna bolest, da će ih o tijeku iste cijelo vrijeme obavještavati, holivudski glumac svoju riječ nije pogazio. Ovoga je puta novosti oko bolesti otkrio na svojoj službenoj web stranici

Iako je do sada koristio društvene mreže kako bi sa svojim obožavateljima podijelio sve korake svoje borbe protiv zloćudne bolesti, ovoga je puta 71-godišnji Jeff Bridges to napravio putem svoje službene web stranice. Upravo tamo je prošlog tjedna otkrio kako se njegov limfom, koji mu je dijagnsoticiran, 'drastično smanjio', a sve zahvaljujući liječničkim tretmanima kojima je podvrgnut.

U tim najtežim trenucima puno mu je, kako je otkrio, pomoglo i to što je počeo slikati, kao i odluka da tijek bolesti dijeli sa svijetom. No, priznao je i da mu je pomogao i njegov mentor Rozzell Sykes, čije se mantre slijepo drži, a riječ je o mantri 'budite voljeni'.

  • +6
Jeff Bridges Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Da mu je dijagnosticiran limfom Jeff Bridges otkrio je 19. listopada i to na svom Twitter profilu, a već je tada priznao da iako je to teška bolest, on se sam okružio sjajnim timom liječnika koji su mu rekli kako su prognoze jako dobre. Upravo je tada obećao i svojim obožavateljima da od njih neće ništa tajiti. Dapače, s njima će dijeliti sve korake oporavka.