DOBAR TANDEM

Dobro se zabavljaju: Tomislav Jelinčić pokazao kako ga Ana Brdarić Boljat 'uređuje' prije emisije

22.01.2019 u 12:06

Bionic
Reading

Na RTL-u vlada kolegijalna i opuštena atmosfera, a to je pokazao omiljeni voditelj te televizije objavom na svom Instagram profilu. Tomislav Jelinčić i Ana Brdarić Boljat zaštitna su lica news programa, a čini se i da su odličan tim

'Svestrana kolegica', napisao je Tomislav Jelinčić pored niza fotografija na kojima se vidi kako mu Ana Brdarić Boljat u studiju popravlja šminku, ljepljivim valjkom skida mucice s odijela i pomaže mu da bude što sređeniji prije nego što stane pred kameru i gledatelje.

View this post on Instagram

Svestrana kolegica!

A post shared by Tomislav Jelinčić Privatno (@tomislav.jelincic) on

Urednik, novinar i voditelj nerijetko objavljuje zanimljive fotografije s kojima otkriva dijelić svog poslovnog ali i privatnog života. Iza njega je 20 godina novinarske karijere, a on u svom poslu danas jednako uživa.

'Jedni će uvijek kukati, drugi će uvijek u lošem tražiti trunku dobrog i sa žarom se veseliti tome. Svaki dan može biti novi izazov kad si tako posložiš stvari, a može biti i idealan dan za nova kukanja, pa biraš. Kukam i ja, ne brinite se, ali pokušavam ipak biti na drugoj strani. I tamo sa žarom ostati', izjavio je ranije za tportal.

  • +4
Tomislav Jelinčić Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX