HVALEVRIJEDNA AKCIJA

Nesebična gesta: Tomislav Jelinčić pomaže djeci

20.09.2018 u 09:48

Bionic
Reading

Voditelj i urednik emisije 'RTL Danas' jedan je televizijskih lica koji uz druge brojne poznatih ljudi iz hrvatskog javnog života sudjeluje u humanitarnoj kampanji 'Velike i male zvijezde'. Tomislav Jelinčić snimio je kalendar za pomoć u prikupljanju sredstava za terapije i rehabilitaciju mališana sa sindromom Down u Čakovcu, a za tportal je pričao o sujdjelovanju u tom projektu ali i svojoj djeci i obitelji

'Bio sam jako počašćen na pozivu Tamare Peras i bez imalo premišljanja sam sjeo u auto i došao u Čakovec na snimanje upoznati te velike zvijezde sa sindromom down. Mali korak za mene, ali siguran sam velik za djecu i Udrugu koja brine o njima i njihovim roditeljima', rekao nam je Tomislav Jelinčić.

Pojasnio je koliko javne i poznate osobe mogu pridonijeti u osvještavanju takvih stvari. 'Dokaz da akcija uspijeva je i naš razgovor gdje ne pričamo o politici ili mojoj privatnosti, nego o djeci sa down sindromom koja su svugdje oko nas. Da su na kalendaru samo djeca sigurno ne bi izazvao toliku medijsku pozornost. Zato mi je drago da sam dio ove lijepe priče', poručio je popularni voditelj.

Obitelj Tomislava Jelinčića potkraj svibnja povećala se za jednog člana više. Njegova supruga Ivana nakon tri dječaka 12-godišnjeg Jonu, 8-godišnjeg Vida i 6-godišnjeg Tina, rodila je djevojčicu Bugu.

Na pitanje tko mu od dječice najviše nalikuje karakterno, a tko je pak 'povukao' na suprugu Ivanu kaže da su svi povukli od svakog po nesto. 'Sport i glazba, nekom više nekom manje, a s godinama ćemo vidjeti što će kod koga prevagnuti', ističe.

View this post on Instagram

Croatiaaa! #worldcupfinal

A post shared by Tomislav Jelinčić Privatno (@tomislav.jelincic) on

Sa suprugom Ivanom je 13 godina u braku. Unatoč poslovnim i roditeljskim obavezama uvijek nađu vremena za sebe. 'Najčešće je to rano ujutro i kasno navečer dakle od ranojutarnjeg trčanja do dobrih filmova, koncerata i kazališnih predstava', kaže.

Tomislav Jelinčić na snimanju kalendara Veike i male zvijezde Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL