PINK

Jedna od najvećih svjetskih zvijezda otkrila istinu o trenutku kada je zamalo umrla

25.10.2023 u 12:31

Bionic
Reading

Danas Pink, pravog imena Alecia Beth Moore, ima 44 godine, u braku je sa Careyjem Hartom i s njim ima dvoje djece - kćer Willow i sina Jamesona. I u glazbi je na samom vrhu, a tko zna kako bi bilo da se nije izvukla iz pakla ovisnosti

I dok su njezine vršnjakinje u tinejdžerskoj dobi muku mučile s neuzvraćenim ljubavima, pjevačica Pink borila se s teškom ovisnošću o drogama. U svom novom intervjuu za '60 Minutes', 44-godišnja Pink otkrila je kako je u 90-im godinama prošlog stoljeća gotovo umrla od predoziranja, otkrivajući svoju problematičnu prošlost.

'Odrasla sam u obitelji u kojoj su roditelji svakodnevno urlali i bacali stvari jedno na drugo. Mrzili su se', započela je ispovijest Pink, otkrivši kako je u to vrijeme bila 'pankerica'.

Nije trebalo dugo da zaglibi na krivom putu, konzumirajući drogu, a potom je i prodavajući. Ubrzo su je roditelji izbacili iz kuće, a napustila je i srednju školu. Sve je kulminiralo na Dan zahvalnosti 1995. godine.

  • +2
Pink Izvor: Profimedia / Autor: Daniel Lakomski / imago stock&people / Profimedia

'Bila sam na rave partyju i predozirala sam se. Pretjerala sam i to je bilo to', rekla je Pink i dodala kako je tada konzumirala ecstasy, anđeosku prašinu i metamfetamin, a ta kombinacija za nju je bila gotovo pogubna. Svjesna da je malo nedostajalo da umre, donijela je odluku i to je, kaže, bio posljednji put da je konzumirala teške droge.

Danas je Pink jedna od najprodavanijih svjetskih glazbenica i ponosna majka kćeri Willow i sina Jamesona, koje želi izvesti na pravi put.