SVE SAMO NE SKROMNO

Jedna od najatraktivnijih nekretnina u Los Angelesu: Mark Wahlberg izgradio ju je po uzoru na europske dvorce i vrijedi vrtoglavih 87 milijuna dolara

08.04.2022 u 08:42

Bionic
Reading

On je jedan od najplaćenijih glumaca današnjice pa ne čudi da si je Mark Wahlberg izgradio privatni dvorac na skrivenom brdašcu nad Los Angelesom. Eksterijer i interijer crpe inspiraciju iz europskog baroka, a kuća nudi pregršt užitaka za vrlo lagodan i komforan život. Za nju je potrebno izdvojiti vrtoglavih 87,5 milijuna dolara

Među najnovijim oglasima pojavila se nekretnina glumca Marka Wahlberga, vrijedna 87,5 milijuna dolara. Javnost mnogo godina nije dobila uvid u ovu raskošnu ljepoticu nad sunčanim Los Angelesom, pa je sada dospjela u centar pažnje. Intrigira svojim pompoznim zdanjem.

Građena je u baroknom stilu, tipičnom za europsko tlo, ali sjajno se uklopila u osamljena zelena brdašca daleko od gradske vreve. Smještena je u zatvorenom naselju Beverly Park, rezerviranom za najbogatije holivudske face. Na nekoliko tisuća kvadrata prostire se dvorac, ljetnikovac, golf i košarkaški tereni, bazen, fontane, garaže.

  • +14
Kuća Marka Wahlberga Izvor: Profimedia / Autor: MLS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dizajnirao ju je cijenjeni američki arhitekt Richard Landry, a odiše luksuzom i raskoši. Već na prvi pogled jasno je da je riječ o vrlo otmjenom dizajnu. Unutrašnjost kuće koja može komforno primiti čak 15 gostiju, osmišljena je u svijetlim tonovima, s tek pokojom prostorijom u kojoj vladaju tamno i masivno drvo.

Mnogo baršunastih materijala, kristalnih lustera, mramora, dezena oslikanih prošlošću i kičasti detaljima koji su nekoć bili rezervirani za europske monarhe.

Ističu se prostrane garderobe, s preglednim pretincima za svu odjeću obuću, vrlo udobne spavaće sobe u kojima se dobro stopila i sjedeća oaza. Luksuza ne nedostaje ni u kupaonicama. Dvorac ima vinski podrum, kino, privatnu teretanu.