topli zagrljaj

Jedan slučajan susret vratio je Kate Middleton 25 godina u prošlost, a ovako raznježenu još je nismo vidjeli

10.02.2023 u 15:37

  • +11

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine i Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Tijekom posjeta Cornwallu, u koji je Kate Middleton stigla u pratnji supruga, princa Williama, princeza od Walesa susrela sa svojim bivšim profesorom, koji je o budućoj kraljici imao samo riječi hvale

Vjerojatno ni u najluđim snovima Kate Middleton nije mogla ni zamisliti da će jučerašnji posjet Cornwallu u njoj probuditi tako divne uspomene. Tijekom susreta sa lokalnim stanovništvem, u mnoštvu je prepoznala jedno dobro joj znano lice, koje nije vidjela punih 25 godina.

Naime, među onima koji su ispred Nacionalnog pomorskog muzeja u Cornwallu došli pozdraviti nju i princa Williama zatekao se i njezin bivši profesor Jim Embury, a trenutak kada ga je ugledala, prišla mu i od srca ga zagrlila nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Kate Middleton - susret s bivšim profesorom Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Profesor Jim Embury zaslužan je za ljubav Kate Middleton prema povijesti, zbog čega je ona i odlučila na fakultetu St. Andrews studirati povijest umjetnost, a zanimljivo je da on danas volontira upravo u muzeju ispred kojeg je susreo bivšu slavnu učenicu.

  • +15
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

'Stvari koje ste vi mene naučili, danas učim svoju djecu', odmah mu je rekla nasmijana Kate Middleton, referirajući se na prinčeve Georgea (9) i Louisa (4) te princezu Charlotte (7).

Profesor Embury je isto tako bio oduševljen susretom, a poslije je medijima otkrio kako je Kate bila odlična učenica i jedna od najboljih u razredu.