CHRIS MARTIN

Jedan od rijetkih istupa: Dakota Johnson se raspričala o privatnom životu i vezi s pjevačem Coldplayja

30.12.2021 u 12:04

Bionic
Reading

Iako je o svom privatnom životu zatvorena i detalje ne želi dijeliti s javnosti, ovoga je puta Dakota Johnson napravila iznimku i svojim istupom iznenadila sve

Ona je kći glumačkog para Melanie Griffith i Dona Johnsona koja je i sama krenula stopama svojih roditelja. Na spomen 32-godišnje Dakote Johnson mnogima je još uvijek prva asocijacija njezina uloga Anastasije u serijalu '50 nijansi', iako je nakon toga snimila brojne filmove.

Kako je posložila poslovni život, tako joj je sve sjelo na mjesto i u privatnom, te je već četiri godine sretna sa 44-godišnjim frontmenom Coldplayja, Chrisom Martinom. Iako o svojoj vezi nerado pričaju, Dakota Johnson ipak je napravila iznimku kada je dala intervju za novo izdanje magazina Elle, čiju naslovnicu krasi.

  • +15
Dakota Johnson Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Kako je filmska zvijezda otkrila, svo slobodno vrijeme najradije provode unutar svoja četiri zida. 'Zajedno smo već poprilično dugo i tu i tamo izlazimo, no pošto oboje imamo toliko puno posla uživamo biti kod kuće, gdje imamo privatnost. Većina zabava odvija se unutar naša četiri zida', otkrila je Dakota Johnson, koja je sa Chrisom Martinom u vezi od listopada 2017. godine.

Kroz intervju je otkrila i kako se podjednako osjeća mladom i starom. Iako je u tridesetima, objasnila je: 'Osjećam se kao da imam 48, ali i kao da imam 26. Puno se toga dogodilo u mom životu, posebice dok sam bila mlađa, pa pretpostavljam i da se zbog toga osjećam starijom.'