posvetio se poslu

Jedan od najpoželjnijih muškaraca ponovno je slobodan

13.10.2017 u 11:16

Bionic
Reading

Glumačka zvijezda Robert Pattinson postao je svjetski slavan zahvaljujući ulozi u vampirskoj sagi 'Sumrak', koja je zaludjela milijune. Nakon veze s kolegicom iz filma Kristen Stewart zaljubio se u pjevačicu Tahliah Barnett, umjetničkog imena FKA Twigs, s kojom se i zaručio. No izgleda da ga ni prsten nije zaustavio, pa je sada ponovno slobodan

Na oduševljenje mnogobrojnih obožavateljica, glumac Robert Pattinson ponovno je slobodan. Prekinuo je trogodišnju vezu s osebujnom pjevačicom FKA Twigs. Njihova ljubavna priča započela je u rujnu 2014., a samo sedam mjeseci nakon toga već su obznanili da su zaručeni.

Iako je sve izgledalo kao velika idila, izgleda da je stvarnost ipak bila malo drugačija. Posljednjih mjeseci par se zaista mučio s mnogim problemima.

'Prve dvije godine bili su gotovo nerazdvojni', govori izvor blizak paru te dodaje kako se to u zadnje vrijeme promijenilo te su se počeli udaljavati.

'Rob je bio umoran od svega toga, prekinuo je zaruke i obavijestio prijatelje da su se on i FKA Twigs razišli. Međutim tu je toliko zajedničkih uspomena pa im je još dosta teško', kaže u nastavku neimenovani izvor.

  • +5
Robert Pattinson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Holivudski zavodnik, unatoč ljubavnim problemima, nije zapostavio svoju karijeru, pa trenutačno snima znanstvenofantastičnu priču 'High Life' te je okupiran s još tri nova projekta.

Za to vrijeme njegova sada već bivša zaručnica snima novi album u Londonu, odnosno drugi nakon debitantskog, koji je objavila tijekom upoznavanja Pattinsona prije tri godine.

Sumnje da nešto ne valja u njihovom odnosu počele su još u srpnju, kada je pjevačica viđena na Ibizi u društvu modela Brieuca Breitensteina.

'Ovo je teška situacija, ali stvari već dugo nisu funkcionirale i oboje su svjesni toga da nisu dobar par', zaključuje za strane medije isti izvor.