ZGODNI VAMPIR

Malo je nedostajalo da ovaj ljepotan odustane od uloge po kojoj ga svi pamte

31.05.2017 u 11:09

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih 'vampira' današnjice, Robert Pattinson otkrio je zbog čega je zahvalan na ulozi u Sumrak sagi te iznenadio činjenicom kako je skoro dobio otkaz zbog svog ponašanja na setu

Glumac Robert Pattinson svoju je glumačku slavu stekao u filmovima o nevjerojatnom svijetu vampira. U pet nastavka 'Sumrak sage' oduševljavao je publiku koja je godinama bila zaluđena njegovom ulogom, ali i izgledom.

Zgodbni vampir otkrio je u svom posljednjem intervjuu za New York Times kako je već na snimanju prvog filma malo nedostajalo da dobije otkaz i da mu se nađe zamjena, a u pomoć su morali uskakati njegovi agenti koji su na koncu izgladili stvar.

'Nisam se nikome htio ulizivati, niti ljubiti ničiju stražnjicu', izjavio je 31 godišnjak te priznao kako je jedan od problema bio i što je svoju ulogu i glumu shvatio toliko ozbiljno da se sa svima na setu stalno svađao.

Unatoč problemima i nedoličnom ponašanju, Pattinson je utjelovio glavnog lika Edwarda Cullena u scijelom filmskom serijalu.  'Ako ste napravili pet filmova u nizu, morate prihvatiti i neku odgovornost za igranje tog lika. Mislim da je jedna od najboljih stvari zapravo činjenica da je film polučio takav uspjeh kod publike',  rekao je iskreno glumac.

Zahvalio se i na prilici te otkrio kako je bio nevjerojatan luksuz i sreća biti dio te priče. Ova mu je uloga osim velikog bogatstva i slave donijela i ljubav.

Osim što su i u filmovima glumili par, kolegica sa seta Kristen Stewart i on spetljali su se i u privatnom životu, što je još više oduševilo obožavatelje. Bili su skupa gotovo četiri godine, a onda je svatko otišao svojim putem.

Britanski glumac danas iza sebe ima mnogo uspješnih filmova, a za posljednji 'Good time' na festivalu u Cannesu dobio je ogromne ovacije publike pa se već spominje kao potencijalni kandidat za Oscara za najbolju glavnu muškuulogu.