Fantastične recenzije

Je Veux i Andrea Ljekaj imaju novi singl i nominacije za nagradu Ambasador

09.11.2023 u 10:10

Bionic
Reading

Nakon što su Je Veux i Andrea Ljekaj objavili zajednički singl 'Wonders Never Cease', izdanje je nedavno dobilo i remix kao i dvije nominacije za nagradu Ambasador

Nastavljajući suradnju na još jednom, ovoga puta potpuno novom singlu, pjesma 'Wonders Never Cease' objavljena je u lipnju za berlinsku etiketu Get Physical. Pjesma koja je rasplesala brojne podije tijekom ljeta i u novoj sezoni dobiva priznanja. Nagrađivani producent Andrea Ljekaj i Je Veux za singl su dobili čak dvije nominacije za ovogodišnju nagradu Ambasador za ostvarenja u elektroničkoj glazbi. 'Wonders Never Cease' natječe se u kategoriji za Najbolju vokalnu alternativnu izvedbu, a sama pjesma nominirana je za House izdanje godine.

Andrea Ljekaj feat. Je Veux - Wonders Never Cease Izvor: Društvene mreže

Pjesma je nedavno dobila i remix kojeg potpisuje sjajni engleski house producent Jimpster, također objavljen za etiketu Get Physical.

Andrea Ljekaj feat. Je Veux - Wonders Never Cease (Jimpster Remix) Izvor: Društvene mreže

Željka Veverec, sa svojim debitantskim izdanjem 'I Glow' kao Je Veux označena je kao jedna od najzanimljivijih autorica na ovim područjima. Album je trijumfirao na nagradama Rock&OFF-a pokupivši onu za album godine, pjesmu godine, pop album i prasak godine, te osvojio Porina za najbolji album elektroničke glazbe. Fantastične recenzije svrstale su album među najbolja glazbena ostvarenja 2020. Nova glazba dokaz je neumornog rada Je Veux koja najavljuje i skorašnja nova iznenađenja.