SVE POMNO PLANIRANO

Je li veza Camile Cabello i Shawna Mendesa tek marketinški trik?

09.07.2019 u 14:59

Bionic
Reading

Paralelno s izlaskom novog ljetnog hita, i seksi spota za istu, mlada kubansko-američka pjevačica prekinula je svoju ljubavnu vezu s 10 godina starijim Youtuberom Matthewom Husseyjem, a ubrzo nakon toga snimljena je u zagrljaju svog kolege i prijatelja, s kojim je i snimila 'Señorita'

Punih 18 mjeseci Camila Cabello provela je u zagrljaju 32-godišnjeg Youtubera Matthewa Husseyja. Iako se ljubavna veza činila jakom, svemu je nedavno došao kraj. 22-godišnja pjevačica kubansko-američkog porijekla paralelno je s prekidom izdala i svoj novi ljetni hit, pjesmu pod nazivom 'Señorita', a koju je snimila s kolegom i prijateljem Shawnom Mendseom.

Pjesma je dobila i pripadajući, zavodljivi spot, u kojem su glavne uloge dodijeljene upravo njoj i 20-godišnjem Mendesu. Čini se kako su im se vruće scene itekako svidjele, a mnogi nagađaju kako se dugogodišnje prijateljstvo, nakon ove suradnje pretvorilo u ljubavnu vezu.

Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Iako su do sada, na upite ima li u njihovom prijateljstvu nečega više, redovito demantirali upite, ovoga su puta odlučili oglušiti se i ne davati nikakve odgovore. Upravo zbog toga, ali i snimljenih paparazzo fotografija na kojima se drže za ruke te se grle, krenula su nagađanja kako je upravo Shawn Mendes krivac za raspad njezine veze s Husseyjem.

  • +11
Camila Cabello i Shawn Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, ne misle svi tako. Puno je više onih koji su uvjereni kako je ovdje tek riječ o dobrom marketinškom triku kako bi njihova pjesma postigla čim veći uspjeh, a sve se čini kako je donešena poslovna odluka bila i više nego dobra, budući da je spot za 'Señorita' na Youtubeu do sada pogledan više od 200 milijuna puta.