koristi ga i cAMILLA

Jeftin beauty trik koji uspješno smanjuje pore, a njime se hvali i slavna Kubanka

16.08.2018 u 13:56

Bionic
Reading

Osim uspješnom pjevačkom karijerom, lijepa Kubanka Camila Cabello može se pohvaliti vlastitom make up linijom stvorenom u suradnji s kozmetičkim divom L'Oreal. Povodom njezina lansiranja u intervjuu za magazin Glamour, između ostalog, otkrila je beauty trik kojim uspijeva smanjiti proširene pore

Vlasnica hita 'Havana', kako otkriva u intevjuu, najbolje se osjeća s malo maskare i ruža na usnama, no zbog prirode posla sklona je eksperimentiranju s make upom, osobito bojama sjenila koje, prema njezinim riječima, stvaraju značajnu razliku u izgledu.

Poput mnogobrojnih dama i Camila je slaba na pojedine kozmetičke proizvode, a u njezinom slučaju riječ je o maskama na bazi meda ili gline koje naprosto obožava.

'Vodite brigu o svojoj koži, pijte mnogo vode i uvijek se potrudite temeljito očistiti lice prije spavanja bez obzira koliko ste umorni', savjetuje Camila pritom otkrivši vlastiti beauty trik kojem je godinama vjerna.

'Moja majka i ja često znamo iskoristiti bjelanjke od jaja stavljajući ih na lice. Ovo je prirodan način na koji se možete riješiti problema proširenih pora', otkriva pjevačica.

  • +27
Camila Cabello Izvor: Profimedia / Autor: N.N.