STANJE NACIJE

Je li ovoga puta Zoran Šprajc pretjerao? Novu emisiju najavio bez hlača

16.07.2022 u 09:06

Bionic
Reading

Čak 346 tisuća službenih pratitelja na Facebooku, uz tisuće onih koji ga ne prate, imalo je od sinoć priliku vidjeti najavu nove emisije 'Stanje nacije', koju je Zoran Šprajc odradio u neobičnoj modnoj kombinaciji

'Evo i savršene odjevne kombinacije za novu epizodu 'Stanja nacije'', stoji to pored posljednje najave novog izdanja emisije koju vodi Zoran Šprajc, a koju je poznati voditelj odradio bez hlača i potom isti video objavio na svom službenom Facebook profilu.

U najavi je otkrio kako će gledatelji imati prilike doznati 'kako je bivša supruga Tomislavu Tolušiću na vrata vinarije dovela policiju, koliko košta švedski stol u bordelu, ali i zašto bi se u energetskoj krizi debeli ljudi trebali manje kretati'.

Odjeven tek u bijelu košulju sa tamnim sakoom, mnogi su mu 'zamjerili' što uz crvenu kravatu nije odabrao u istoj boji i čarape, već se odlučio za plavu boju, a onda su se krenuli nizati i komentari.

I dok su neki oduševljeni Šprajcovom idejom da najavu odradi bez hlača, ima i onih koji to smatraju sramotom. 'Postoji nešto što se zove ironija i uvijek je dobrodošla u novinarskom kritičkom osvrtu, ali postoji i nešto što se naziva pretjerivanjem i 'prodavanjem' senzacionalizma onda kad zaista nije potreban + sramoćenje struke. Kao novinarka, gosp. Šprajca sam nekad izuzetno cijenila. Na žalost i već duže vrijeme ne znam što reći i što mu se dogodilo...', napisala je jedna pratiteljica, dok su drugi rekli:

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Tipično rvacki! I golotinjom privlačimo gledatelje!', 'Što bi rekao jedan Oliver Mlakar na ovo?', 'Nemojmo pretjerivati, dovoljna je bila i kravata oko vrata!'