POZIVI I PORUKE PA SUSRET

Je li ovo znak da su svađu ostavili u prošlosti? Kraljičin jubilej mogao bi napokon pomiriti dvojicu braće

29.05.2022 u 15:22

Bionic
Reading

Ako je vjerovati dobro upućenim izvorima, koji su se povjerili britanskim medijima, William i Harry u posljednje se vrijeme redovito čuju video pozivima, a kada ne stignu to, onda izmjenjuju poruke, i po svemu sudeći na dobrom su putu da ipak budu u dobrim odnosima

Kako je objasnio dobro upućeni izvor, tenzije koje su postojale između dvojice braće, otkako je 37-godišnji vojvoda od Sussexa odlučio ostaviti sve svoje dužnosti u kraljevskoj obitelji i sa suprugom Meghan Markle odseliti u Kaliforniju, sada su gotovo nestale i to ponajprije zahvaljujući redovitim kontaktima Williama i Harryja.

Ono što valja napomenuti je da njih dvojica održavaju te kontakte video pozivima i u tim trenucima njihove supruge, Kate Middleton i Meghan Markle, nisu prisutne.

NA POLO UTAKMICI

Zaljubljena Meghan Markle nije se ustručavala pred svima princa Harryja nagraditi poljupcima

Pogledaj galeriju

'Braća su trebala vremena da sve sjedne na svoje mjesto. Obitelj, uključujući i Williama, bila je razočarana zbog načina na koji su Harry i Meghan odlučili napustiti kraljevsku obitelj. No, sada su stava da sve to treba ostaviti u prošlosti i krenuti dalje. Po svemu sudeći njih su dvojica izgladili stvari i na dobrom su putu da opet budu u bliskim odnosima', tvrdi izvor koji dodaje kako se Harry i William dopisuju preko WhatsAppa svakih nekoliko dana, a kada pričaju preko video poziva, u njima sudjeluju i njihova djeca.

  • +9
Princ William i Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate i Meghan nisu uključene u te pozive, puštajući braću da se pomire. Izvor je otkrio i kako Kate Middleton smatra Meghan 'dobrom majkom i odanom suprugom'. Inače, biti će itekako zanimljivo pratiti kraljičin jubilej na kojem će, nakon dvije godine, na okupu ponovno biti svi, pa tako i Kate i Meghan koje su također u prošlosti imale nesuglasice i svađe.