PUNI SUOSJEĆANJA

Nesuglasice ostavili po strani: Harry i Meghan kontaktirali Kate nakon šokantne dijagnoze

24.03.2024 u 18:04

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle privatno su kontaktirali Kate Middleton nakon što je princeza od Walesa otkrila da joj je dijagnosticiran rak, potvrđuje američki Page Six

Osim osobne, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa - koji imaju zategnut odnos s kraljevskom obitelji - poslali su javnu poruku Kate nakon što je u petak putem videa objavljenog na društvenim mrežama otkrila svoju šokantnu dijagnozu.

'Želimo zdravlje i brzo ozdravljenje za Kate i obitelj i nadamo se da će doći u privatnosti i miru', stoji u izjavi vojvoda od Sussexa koji su britansku kraljevsku obitelj napustili 2020. godine,

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U video poruci objavljenoj ovog petka, princeza od Walesa (42) stala je na kraj teorijama zavjere otkrivši da je nakon operacije abdomena u siječnju saznala za dijagnozu raka.

'U siječnju sam bila podvrgnuta velikoj abdominalnoj operaciji u Londonu i tada se mislilo da moje stanje nije kancerogeno. Operacija je bila uspješna. Međutim, testovi nakon operacije pokazali su da je rak bio prisutan', izjavila je otkrivši da se nalazi u ranoj fazi podvrgavanja 'preventivnoj kemoterapiji'.

Dijagnoza raka, kako sama kaže, došla je kao veliki šok za nju i njezinog supruga, princa Williama, te da su činili sve što mogu za dobrobit svoje troje djece: princa Georgea (10), princeze Charlotte (8) i princa Louisa (5).

  • +5
Posljednji put u javnosti: Kate Middleton s princem Williamom i djecom Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Nadamo se da ćete razumjeti da nam, kao obitelji, sada treba malo vremena, prostora i privatnosti dok završim svoje liječenje. Rad mi je uvijek donosio duboki osjećaj radosti i radujem se što ću se vratiti kad budem mogla, ali za sada se moram usredotočiti na potpuni oporavak', dodala je.

Harryjevom i Williamovom ocu, kralju Charlesu III., također je ranije ove godine dijagnosticiran rak.

Kralj Charles III. Izvor: Profimedia / Autor: Jonathan Brady / Avalon / Profimedia