svečana misa

Kate Middleton reciklirala kraljevsko plavi outfit za uskršnje okupljanje

09.04.2023 u 16:38

Bionic
Reading

Modna reciklaža postala je sve češći i logičniji izbor mnogih članova kraljevske obitelji. Kate Middleton tako je iz ormara izvukla kaput koji je nosila i u drugoj polovici 2022. godine na dan obilježavanja važnosti Commonwealtha

Ljubiteljica elegancije ponovno je odjenula svečanu kombinaciju plave boje i pokazala da je modna reciklaža sjajnih outfita uvijek dobrodošla! Kate Middleton odlučila se za pomalo jednostavnu klasičnu kombinaciju pa je sparila kaput omiljene dizajnerice s modnim dodatcima, a i djeca su bila odjenuta u iste tonove boja.

Kaputi Catherine Walker glavni su izbor princeze od Walesa, a za jutarnju misu Kate je odjenula kaput kraljevsko plave boje s naglašenim džepovima i elegantnim baršunastim ovratnikom. Uredan i profinjen kroj kombinirala je s modnim dodatcima za koje bi mnogi rekli da su baš 'u stilu kraljevske obitelji'.

Elegantnoj plavoj kombinaciji pridružila je jednostavan Lock & Co šešir koji prati ton kaputa, a ukrasila se i Carousel Jewels naušnicama od zlata, lapisa i mjesečevog kamena.

Sličnu kombinaciju Kate je nosila i tijekom obilježavanja Dana Commonwealtha kada je ovaj kaput odjenula prvi put.

  • +11
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia