uvijek je lijepa

Ivana Mišerić pokazala kako izgleda kad se našminka u 15 minuta, a pratitelju joj poručili: 'Ti i bez mejkapića blistaš'

10.10.2021 u 17:05

Bionic
Reading

Jednu od naših najpoznatijih radijskih voditeljica godinama svrstavaju među najljepše Hrvatice, a nazivaju je i 'hrvatska Barbie'. Simpatična voditeljica vrlo je popularna i na društvenim mrežama, a njezine svakodnevne avanture i atraktivne fotografije prati preko 70 tisuća ljudi

Nije tajna da šminkanje može oduzeti i više od pola sata, i to bez problema. Mogim ženama trebalo je puno vježbe da bi uopće naučile baratati šminkom, kako se našminkati i naglasiti svoju prirodnu ljepotu. Ivani Mišerić je od onih sretnica kojoj je za to potrebno vrlo malo vremena.

Više puta je onima koji je prate na društvenim mrežama pokazala kako izgleda bez šminke, a ovog puta je odlučila pokazati i kako izgleda kad senabaci make up za samo 15 minuta. 'Ma Božica s Olimpa', 'Apsolutno predivna', ' Sjetila si me na Sharon Stone iz davnih dana', 'Ti i bez mejkapića blistaš ... Mejkapić je nadogradnja na prirodnu ljepotu', poručili su joj.

Voditeljica je ranije za tportal pričala o svojim beauty ritualima. 'Nekada sam brža, nekada sporija, a to ovisi o tome kada sam legla u krevet. Treba mi vremena ujutro općenito za sve: napraviti doručak, pojesti, skuhati kavu, pa tek onda spremanje... Mene to uzima na periode, nekad se uopće ne šminkam, a onda dođe faza kada sam od jutra 'nalarfana'', rekla je.

kakva LJEPOTICA

Ivana Mišerić zablistala u novoj kampanji za koju je odbacila sve krpice sa sebe

Pogledaj galeriju

Dodala je kako je prestala sam eksperimentirati proizvodima i znam koji mi puder paše, koji tuš, rumenilo... Tako da se u neke izlete s novim stvarima rijetko upustim jer obično i pogriješim. Ritual je jednostavan - skidam šminku ma koliko god bila umorna, slijede umivanje i krema prije spavanja.