PROSLAVILA ROĐENDAN

Lijepa Ivana Mišerić oduševila obožavatelje u sportskom izdanju, a komplimenti su se samo nizali

23.09.2021 u 09:17

Bionic
Reading

Radijska voditeljica Ivana Mišerić nedavno je proslavila 36. rođendan, pa je važan datum obilježila i putem društvenih mreža

Lijepa radijska voditeljica svoje je brojne obožavatelje očarala sportskim lookom koji joj izvrsno pristaje.

Siva hudica, udobne kratke hlačice u ružičastoj, sive sportske čarape i prepoznatljive 'adilete', Ivana je ukomponirala u šarmantni stajling, a mladenačka frizura i nenametljiv make up dobro su se uklopili u ovaj netipični rođendanski look.

Zgodna Ivana pozirala je sa zlatnim party balonom, a sa svojim je fanovima podijelila i razmišljanje o ovogodišnjem rođendanu koji se također odvija u nešto drugačijim uvjetima.

'Taj svoj rođendan sam protegnula na cijeli tjedan…i još sam u njemu, ne može čovjek pobjeći od osjećanja. Drugačiji je ove godine, razmišljam o njemu danima prije spavanja, u pauzama dok me nitko ništa ne pita…Nisu mi godine uopće zanimljive, nego starost duše. Moja duša je stara. Dobro nije ni tijelo najmlađe ikada. 36. Osjećam da sam toliko puta umrla i rodila se u ovom životu da mi je duplo toliko', poručila je plavokosa voditeljica koju su fanovi odmah zasuli brojnim komplimentima.

  • +8
Ivana Mišerić u kampanji branda nakita Karat Jewelry Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic

'Divna', 'Prelijepa', 'Šarena i prekrasna', a nisu izostale i brojne rođendanske čestitke.

Njezin kolega Dalibor Petko joj je poručio: 'Znaš da te volim najviše na svijetu, ali takvo lupetanje o starosti duše i tijela ne želim više čuti. Ti si sestro avion i to neki uber Boeing 747, tako da…Ponovi slobodno ovaj status tek tamo za nekih 15/20 godina', napisao je Petko.