SNAŽNI ŽENSKI LIKOVI

Je li Emma Watson već odabrala kostim za Noć vještica?

14.09.2018 u 21:27

Bionic
Reading

Lijepa 28-godišnja glumica Emma Watson možda je pronašla savršen kostim za Noć vještica

Većina se za Noć vještica odijeva kao neka pop ikona, no što je s onima koji već jesu pop ikone?

  • +2
Emma Watson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Emma Watson već je svijetu poznata kao Hermione Granger i Belle iz 'Ljepotice i zvijeri', pa joj sigurno nije baš lako pronaći ženski kostim za Noć vještica. Čini se kako je možda ipak našla dobru ideju – Wonder Woman!

Sigurni smo kako će svi Emmini obožavatelji biti oduševljeni fotografijom. Štoviše, mnogi od njih priželjkuju da se i britanska glumica napokon pridruži svijetu super-junaka.

Bez obzira hoćemo li za Emmu Watson za Noć vještica vidjeti u kostimu Wonder Woman ili ćemo je u nekom filmu napokon gledati u ulozi super-junakinje, Emma Watson uvijek daje potporu pozitivnim prikazima bilo kakvih junakinja.

'Hermione je bila savršen primjer izokretanja predrasuda prema takvim likovima. Hermione pronalazi razne načine kako koristiti svoju inteligenciju i na neki način postaje vođa grupe u kojoj je dva dječaka. Harry se znatno više oslanja na intuiciju, a Ron je u grupi zbog prijateljstva. Hermione ima plan. Ona ima kontrolu. Kad bih zapitala dječaka koji mu je omiljeni super-heroj, imam osjećaj da bi vrlo malen broj odabrao ženski lik, dok pretpostavljam da bi djevojčice u puno većem broju odabrale muškog heroja. To je šteta jer bismo trebali živjeti u kulturi koja poštuje i cijeni žene isto koliko i muškarce. Mislim da se to napokon mijenja, no o tome se svejedno treba nastaviti razgovarati', rekla je Emma Watson.

  • +4
Emma Watson u Cannesu Izvor: Reuters / Autor: Reuters