OPTUŽBE ZA SILOVANJE

Je li Cristiano Ronaldo u jeku afere odlučio zaprositi Georginu Rodriguez?

15.10.2018 u 12:46

Bionic
Reading

Unatoč optužbama za silovanje, ali i plaćenoj šutnji u iznosu od 375 tisuća dolara, Georgina Rodriguez i dalje čvrsto stoji uz svoju ljubav - slavnog nogometaša Cristiana Ronalda. Na svom je Instagramu, majka njegove kćeri Alane Martine, objavila zajedničku fotografiju kojom je jasno dala do znanja da je i dalje uz njega, a zbog prstena na njezinoj ruci krenula su nagađanja kako je zvijezda Juventusa odlučila zaprositi svoju djevojku

Priča ide otprilike ovako - ona je bila prodavačica u Gucci dućanu, on jedan od najboljih nogometaša svih vremena, čija se seksualna orijentacija često dovodila u pitanje. Između njih dogodila se ljubav, ona mu je rodila kćerkicu Alanu Martinu, ali i na sebe preuzela brigu oko njegovog starijeg sina Cristiana Ronalda Jr., kao i blizanaca Eve i Matea.

  • +8
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je, naravno o Cristianu Ronaldu i njegovoj partnerici Georgini Rodriguez koja ga je odlučila podržati i u najtežim trenucima koje trenutno prolazi, zbog optužbi za silovanje iz 2009. godine. Naime, Amerikanka Kathryn Mayorga optužila je nogometnu zvijezdu da ju je silovao 12. lipnja 2009. godine u hotelu Palms u Las Vegasu, gdje ju je on, u hotelskoj sobi, prisilio na seks i silovao.

Za njezinu šutnju, Portugalac joj je platio 375 tisuća dolara, no osam godina kasnije, Kathryn je ipak odlučila progovoriti. Zbog svega što se događa, Ronaldu i mnogi sponzori prijete otkazivanjima višemilijunskih ugovora, a jedina osoba koja je, čini se, uvjerena u njegovu nevinost, majka je njegovog djeteta i njegova djevojka Georgina Rodriguez.

Upravo je Georgina na svom Instagram Storyju objavila zajedničku fotografiju i uz nju napisala 'Moja omiljena osoba', a mnogima je pogled 'pobjegao' na prsten koji se nalazi na prstenjaku njezine lijeve ruke koji neodoljivo nalikuje na zaručnički. Stoga se postavlja pitanje je li Cristiano Ronaldo unatoč najtežim danima koje prolazi, odlučio zaprositi djevojku koja je cijelo vrijeme njegova najveća potpora.

  • +7
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na dodjeli FIFA nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia