U BIJELOJ KUĆI

Javnost može odahnuti: Tri tjedna nakon operacije Melania Trump napokon se ukazala

05.06.2018 u 09:48

Bionic
Reading

Danima se spekuliralo o tome što se događa s američkom prvom damom, koju nakon operativnog zahvata na bubrezima puna tri tjedna nitko nije vidio. Pojavile su se i razne teorije zavjere, a sve to palo je u vodu sinoć, kada se ona u pratnji Donalda Trumpa pojavila na društvenom događaju organiziranom u Bijeloj kući

Prošla su duga tri tjedna otkako se posljednji put u javnosti pojavila američka prva dama Melania Trump. Nakon što je iznenada završila na operaciji bubrega te se potom povukla iz javnosti nisu prestale nastajati razne teorije zavjere.

No sinoć je Melania Trump stala na kraj svim zlim jezicima i u društvu supruga pojavila se na večernjem događanju u Bijeloj kući. Riječ je o večeri Gold Star, organiziranoj za obitelji vojnika poginulih u borbi, a pristup novinarima bio je zabranjen.

Stoga je Melaniju vidjelo 40 i nešto obitelji, kao i članovi administracije koji su bili pozvani na večeru, a video, koji je objavljen na Twitteru, otkrio je da je prva dama nosila crnu haljinu bez rukava i svoj zaštitni znak - salonke na visoku potpeticu. Trump ju je otpratio do stolice u prvom redu i sjeo pored nje.

Komentari prisutnih bili su jednoglasni: 'Izgledala je prekrasno.' Na svojim službenim profilima na Twitteru i Instagramu Melania je objavila fotografije s događanja, no na njima se jedva razaznaje gdje sjedi.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Unatoč prvom službenom pojavljivanju nakon operativnog zahvata, gospođa Trump i dalje stoji iza svoje odluke da neće pratiti američkog predsjednika u Quebec, na susret G7, niti u Singapur, na povijesni razgovor s Kim Jong-unom.