KADA ĆE SE POJAVITI?

Misterij se nastavlja: Melania otkazala sva dogovorena putovanja s Trumpom

04.06.2018 u 13:43

Bionic
Reading

Gotovo mjesec dana prošlo je od posljednjeg pojavljivanja aktualne prve dame Amerike, prije negoli je, sasvim iznenada i nenajavljeno, završila na operaciji bubrega. Budući da se do sada tek oglasila putem svog službenog Twitter profila, javnost je itekako zabrinuta oko svega što se događa, a puno više informacija ne dobijaju niti od samog predsjednika, njezinog supruga Donalda Trumpa

Kada se Donalda Trumpa upita o zdravlju njegove supruge Melanije Trump, te postave pitanja zašto se ne pojavljuje u javnosti, on jednostavno odgovara da je 'sve u najboljem redu' te da ona budno sve prati iza zavjesa u Bijeloj kući.

  • +11
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, sada to više nije niti smiješno niti simpatično. Njezina glasnogovornica tvrdi kako je pitanje dana kada će pojaviti u javnosti, iako je sada otkazala čak dva službena putovanja, na kojima je trebala biti pratnja Trumpu. Riječ je o sastanku G7 u Quebecu te Sjevernokorejskom summitu u Singapuru.

Zašto je to tako, nitko nije dodatno pojasnio, no njezina glasnogovornica Stephanie Grisham za CNN je rekla kako bi se danas, u ponedjeljak 4. lipnja, Melania ipak trebala pojaviti na događanju unutar Bijele kuće, gdje se organizira večera u čast obitelji vojnika, no, naravno, pristup medijima neće biti moguć.

Naravno, društvene mreže preplavili su GIF-ovi, ali i razne šale i pošalice na račun Melanije Trump - od hashtaga #WheresMelania, odnosno 'gdje je Melania', preko montaža boca mlijeka s njezinom fotografijom da je nestala, kakve se koriste kada zaista ljudi nestanu, pa do špekulacija kako je sam Trump preuzeo njezin Twitter te stavlja objave umjesto nje.