TIJEKOM INTERVJUA

Javnost je ovo s nestrpljenjem čekala: Meghan Markle i princ Harry napokon pokazali malenog Archieja

08.03.2021 u 11:04

Bionic
Reading

Razgovarajući s Oprah Winfrey, Meghan Markle i princ Harry kamerama su dopustili apsolutno sve, pa čak i da uđu u njihov dom, zavire u kokošinjac koji su uredili, ali i da gledateljima pokažu koliko je narastao njihov uskoro dvogodišnji sin Archie, kojem život u Kaliforniji itekako godi, posebice uživanje na pješčanim plažama cijele godine

Osim u trenucima u kojima su opleli po kraljevskoj obitelji i optuživali njene pojedine članove, Meghan Markle i princ Harry s oduševljenjem su pričali Oprah Winfrey o svom novom životu daleko od Londona i britanskih medija.

A posebno su se ozarili kada su pričali o novoj trudnoći, skorom rođenju djevojčice, ali i kada su pokazali fotografije nastale na jednoj od kalifornijskih pješčanih plaža po kojima trči maleni Archie.

Na fotografiju sada već stasalog dječačića javnost je morala čekati gotovo godinu dana jer su posljednju njegovu snimku Meghan i Harry objavili na njegov prvi rođendan, kada je s majkom čitao slikovnicu. Božićna fotografija se i ne računa jer je obrađena kako bi izgledala poput slike.

Tijekom razgovora Meghan je rekla voditeljici kako je njihova odluka o preseljenju u Kaliforniju 'priča koja je ljepša od svih bajki koje je itko ikada pročitao', posebice nakon što je zbog svega što joj se događalo otkako je ušla u kraljevsku obitelj imala suicidalne misli.

Potom je ustvrdila kako ona i Harry žele živjeti normalnim životom, a potom je pokazala kako su u dvorištu svoje luksuzne vile vrijedne 14,5 milijuna dolara uredili kokošinjac u kojem imaju svoje domaće koke, kojima je jako oduševljen maleni Archie, mališan koji će u svibnju proslaviti drugi rođendan.

U posebno snimljenom videu, koji je potom pušten tijekom intervjua, vidi se kako Archie uživa trčeći po kilometrima dugoj pješčanoj plaži prema kameri, a sve pod budnim okom Meghan Markle. Upravo je ona otkrila da njihov nasljednik ima već poprilično bogat rječnik i uživa u učenju novih riječi, a među zadnjima su 'pazite kako vozite' i 'nemojte dehidrirati', koje stalno ponavlja.

Meghan Markle i princ Harry - intervju Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Sam princ Harry ustvrdio je kako je sretan što ima priliku provoditi toliko vremena sa sinom, a njih dvojica najviše uživaju u vožnji biciklima, što on sam nije imao prilike raditi kao dječak.

'Spustimo se na plažu, koja nam je blizu, a onda ga stavim u sjedalicu i krenemo u vožnju biciklom, u čemu nisam mogao uživati kao dječak. Vidim ga kako uživa iza mene, širom raširenih ruku, i viče 'whoo', pa priča, brblja...'

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia