Izgledom prkosi godinama

U sedmom desetljeću života liniju je dovela do savršenstva: Mirjana Karanović pozirala u kupaćem kostimu

12.07.2021 u 14:58

Bionic
Reading

'Godine su samo broj' floskula je koja vrijedi za mnoge poznate dame, a među njima je definitivno i omiljena glumica u regiji. Mirjana Karanović koja se trenutno nalazi u sedmom desetljeću života, gotovo svakodnevno objavljuje fotografije iz teretane vrijedno radeći na sebi i svom izgledu kako bi liniju dovela do savršenstva

Za njegovanim izgledom Mirjana Karanović stoje naporni treninzi i velika volja za dobrim rezultatima. Stalna članica Beogradskog dramskog pozorišta, a do nove sezone i novih premijernih predstava, napravila je predah i 'puni baterije' s bliskom prijateljicom.

'Pravo je uživanje kada poslije naporne godine odeš na odmor', otkrila je legendarna glumica pozirajući na gliseru u tamnoplavom jednodijelnom kupaćem kostimu te je i ovog puta dokazala da može biti ponosna na svoje savršene proporcije. Mnogi su joj mnogi poručili da joj crna kosa odlično pristaje uz crte lica, no ona je trenutno zadovoljna svojim platinastim nijansama, koje je definitivno pomlađuju.

'Toliko se rijetko odmaram da samo dođem kući i gledam neku seriju da mi se mozak isključi. Recimo, knjige čitam samo na odmoru, kad imam vremena i koncentracije. Sad imam mnogo manje vremena nego što sam ga imala kad sam bila 20 godina mlađa. Stalno nekamo idem, i doslovno i figurativno. To stalno kretanje troši me, ali i obnavlja', ispričala je u ranijem razgovoru za tportal.