geroge constanza

Jason Alexander otkrio nepoznate detalje sa snimanja kultne serije

11.02.2020 u 19:24

Bionic
Reading

Kultna serija 'Seinfeld' ima more obožavatelja koji je i danas, više od 20 godina nakon završetka snimanja, prate s užitkom, pa je čak i streaming gigant Netflix procijenio da im se isplati imati ju u svojoj ponudi, što su najavili na sva zvona iako se neće realizirati prije sljedeće godine.

Čak i danas medije zanimaju njihove tajne sa snimanja, a glumac Jason Alexander, najpoznatiji kao George Costanza progovorio je o jednoj od nezaboravnih epizoda, 'Morski biolog' u kojoj se pred novom djevojkom pretvara da je to njegovo zanimanje. U toj epizodi iz pete sezone serije George opisuje svoj ulazak u ocean kako bi spasio kita.

U razgovoru s Kenndyjem Molloyem u showu 'Triple M' otkrio je da  ta nezaboravna scena umalo nije ni bila snimljena jer je nadodana bez prethodnog plana.

Marine biologist Izvor: Društvene mreže

'Sve do tog dana, bio je drugačiji završetak epizode. Snimili smo scenu kao što je napisali Larry David i Jerry Seinfeld, ali onda su oni imali malu raspravu. Nakon toga mi je prišao Larry i pitao me koliko mi treba da naučim monolog. Pitao sam ga koliko je dug i rekao mi je 'oko stranicu'. 'Oko tri-četiri minute', rekao sam mu' kazao je Alexander. 'On je to napisao i bilo je briljantno. Ništa nismo vježbali jer je publika već bila tamo pa su scenu snimili iz prve pred publikom' dodao je.

Za tu kultnu scenu čak je i Seinfeld jednom kazao kako mu je omiljena od cijele serije. 'Seinfeld' se prvi put emitirao 5. srpnja 1989. godine, a zadnju epizodu objavili su 14. svibnja 1998.