PRVE ŽRTVE 'PLESA'

'Janko završio sa Schanzovim ovratnikom'

14.11.2013 u 19:56

Bionic
Reading

Naporne su pripreme za treću emisiju rasplesanih zvijezda – Janko nosi Schanzov ovratnik, a Mislav ima stalni musklfiber

Nakon prošlotjednih ispadanja Damira Hoyke i Nevene Rendeli preostalih osam natjecatelja HRT-ova showa 'Ples sa zvijezdama' cijeli je ovaj tjedan provelo u intenzivnim pripremama za treću emisiju ove subote u kojoj žele izboriti nastavak natjecanja.

Vježba se i po nekoliko sati na dan unatoč boli i ukliještenim živcima, a ovoga puta emisija je posvećena filmskoj glazbi. Parovi koji nastavljaju natjecanje predstavit će se koreografijama na neke od najpoznatijih filmskih glazbenih tema.

'Ove subote plešemo quickstep, a pripreme su naporne pa mi je Schanzov ovratnik najbolji prijatelj jer imam ukliješten živac. Od emisije očekujem prvenstveno dobru zabavu', rekao je Janko Popović Volarić, ne posustajući unatoč bolovima.

Giuliano kaže da pleše tri, četiri sata svakoga dana uvježbavajući rumbu za subotnji nastup, a za razliku od Janka, nema problema s bolovima osim onih s vilicom. 'Ništa me ne boli zbog napornih treninga, jedino vilica zbog smijanja fotomontažama koje su izašle ovog tjedna na temu 'Plesa', a u kojima sam ja glavni lik. Doista je bilo duhovito', komentirao je Giuliano.

Najbolji u prve dvije emisije, Mislav Čavajda, također pleše rumbu. 'Plešemo rumbu na muziku iz filma 'Skyfall', dakle bit će u znaku Jamesa Bonda. Pripreme teku užurbanim tempom, a rumba je dosta zahtjevan ples jer je puna tenzija te u nju treba uložiti dosta i emotivno i fizički da bi na podiju sve izgledalo besprijekorno. Spremni smo i jedva čekam subotu. Muči me stalni musklfiber, ali na to se više ni ne osvrćem', rekao je Mislav.

Ornela Vištica za subotnju emisiju uvježbava tango, a znatno joj je draži nego prošlotjedni jive. 'Jako se veselim tome plesu, voljela bih ga proučavati i puno mi bolje leži nego jive koji smo plesali prošle subote. Više nemam tremu i potpuno sam spremna za nastup, odbrojavam sate i dat ću sve od sebe na podiju', rekla je.

Žanamari Lalić cijeli tjedan uživa u treningu i ide joj odlično. 'Plešemo rumbu i to na najromantičniju pjesmu svih vremena, onu iz filma 'Titanik'. Koreografija će biti jako dirljiva i ja sam 100 posto sigurna da će dotaknuti srca publike, a to mi je najvažnije', kaže Žanamari.


Ivi Mihalić ovoga tjedna su pripreme bile teže jer se smanjio period pripreme koreografije, ali usprkos svemu treninzi su prošli sjajno. 'Plešem jive, a s obzirom da je filmska večer, plesat ćemo na temu plesne scene iz filma 'Pulp Fiction'. Pjesma je vesela, brza i fizički dosta zahtjevna', komentirala je Iva.

Ronald Braus ove subote pleše jive. 'Koreografija je vesela i zanimljiva, kao i sam jive, tako da ostajemo u nabrijanom tempu, zapravo kao i u prva dva nastupa. Svaki tjedan imamo novi ples, tako je da to raspoloženje i dalje na visokom nivou. Ozljeda nema, ali su zato masaže češće', rekao je.

Koja će zvijezda biti najbolja, a koja neće nastaviti natjecanje, doznajte već ove subote 16. studenoga na HRT-u 1iza 20 sati u trećoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama'