LOVCI NA ADRENALIN

Janko Popović Volarić odvažio se na nevjerojatan adrenalinski izazov: 'Jedan od najljepših događaja'

12.11.2020 u 14:35

Bionic
Reading

Nakon voditeljice Jelene Lešić još je jedan poznati Hrvat ovih dana odlučio iskusiti granice svog straha. Glumac Janko Popović Volarić sjeo je u avion s instruktorom, a potom skočio padobranom

Gledati Zagreb iz panoramske perspektive za mnoge je poseban događaj. Svoj rodni grad na dlanu je prije nekoliko dana imao i glumac Janko Popović Volarić. On se naime odlučio na ono od čega mnogi strahuju - skok padobranom iz aviona.

Nakon posebnih priprema i treninga koje je uz stručno vodstvo položio na tlu, Janko je odjenuo posebno zaštitno odijelo i ušao u takozvani avion propelerac i poletio na nevjerojatnu visinu.

U trenu kada su trener i on bili na željenoj visini, uslijedio je skok koji će naša glumačka zvijezda pamtiti do kraja života. 'Ovo je nešto nevjerojatno. Dakle jedan od najljepših doživljaja. Neopisiva ljepota i beznačajno zrnce adrenalina. Živimo na nevjerojatnoj f.... planeti!!! Hvala Emiru i svima’, poručio je Janko ispod svoje fotografije koja je osvanula na njegovom službenom Instagram profilu.

Za svoj je pothvat brzo dobio brojne pohvale i komplimente za hrabrost.

Nekoliko dana prije, slično je iskustvo prošla voditeljica Jelena Lešić koja je pak kazala: ‘Sve je dobro dok se vrata ne otvore, a onda osmijeh na lice pa što bude - bude. Visina 3.500 m, 45 sec slobodnog pada brzinom cca 200km/h. Ubrzanje do stotke za 5,6 sec. Dugogodišnja želja se ispunila, sad sam neko vrijeme mirna’.