nova generacija pametnog brijaćeg aparata

Glavna uloga na koju uvijek pristaje: Janko Popović Volarić kao ponosni Braun brand ambasador

10.11.2020 u 11:59

Bionic
Reading

Novi Braun Series 7 odraz je elegancije po mjeri svakog muškarca

Za većinu muškaraca brijanje je ključni dio svakodnevice kada je riječ o brizi o vlastitom izgledu, međutim ubrzani životni tempo najčešće ne ostavlja previše vremena za uživanje u tim ritualima. Upravo je to jedan od razloga zbog kojih brijanje zasigurno pripada u grupu najmrskijih poslova koje muškarac mora napraviti. Ono za čim većina žudi je brijač koji će odraditi posao u malo vremena i svejedno isporučiti učinkovite rezultate. Renomirani svjetski proizvođač brijaćih aparata, Braun, nedavno je predstavio novu generaciju pametnog brijaćeg aparata – SERIES 7, koji će ovu nezaobilaznu aktivnost brijanja učiniti elegantnom i jednostavnom, a rezultate izvanrednima.

Bez obzira na tip vaše kože, vrstu brade i preciznost korištenja, brijaći aparat Braun Series 7 u potpunosti se prilagođava vama. Fleksibilna brijaća glava okreće se za 360° kako bi pružila glatko brijanje, čak i na teško dostupnim područjima. Lako rukovanje još je jedna pogodnost na koju treba obratiti pozornost, a nova ergonomska drška omogućuje lako brijanje jednostavnim potezima u jednom smjeru.

Nedostatak vremena više nije izgovor jer ovaj je brijaći aparat 100% vodootporan i osmišljen tako da se možete brijati gdje god i kako god poželite: na suho, s pjenom, gelom, ili pak pod tušem.

Litij-ionska baterija pruža do 3 tjedna brijanja, a 5-minutno brzo punjenje dostatno je za jedno brijanje što je idealno rješenje ako ste često na putovanju ili opet nemate dovoljno vremena.

Osim toga, uz sustav EasyClick ovaj brijaći aparat može pružiti i više od samog brijanja. Nastavak s preciznim trimerom koji dolazi uz aparat, idealan je za podrezivanje brkova i zalizaka, a kompatibilan je i s drugim nastavcima EasyClick.

BRAUN BRAND AMBASADOR, JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ – VJERNOST KOJA SE NASTAVLJA

Učinkovitost i jednostavnost korištenja Braun brijaćih aparata potpisuje i Janko Popović Volarić, hrvatski filmski i televizijski glumac i poznato TV lice. Uslijed brojnih poslovnih obveza ne ostaje mu puno slobodnog vremena pa ono što ima uvijek nastoji pametno iskoristiti. Iz tog razloga je i dalje vjeran Braun uređaju s kojim brijanje odradi vrlo brzo

i s iznimnom lakoćom. S obzirom na prirodu svoga posla često je primoran imidž prilagođavati filmskim ili televizijskim ulogama pa tako njegova brada varira od one jednodnevne do duge i guste. Posebno ga je oduševila značajka AutoSense tehnologije koja očitava značajke brade i prilagođava rad motora njezinoj gustoći bez potrebe za zamjenom nastavka i razmišljanja o istome. Bez problema radi i s jako gustom bradom uklanjajući više dlačica u svakom potezu pa se tako savršeno uklapa u njegov zahtjevan životni tempo. Dodatna bitna stvar je i dvogodišnje jamstvo na uređaj i do deset godina servisa za popravke.

Sljedeći put kad pomislite kako je ritual brijanja nešto mukotrpno što se ne uklapa u vašu užurbanu svakodnevicu, sjetite se uređaja Braun Series 7 uz koji ne postoji razlog da vrijeme koje imate pametno i ne iskoristite. Više vremena za sebe znači i više vremena za uživanje u brijanju.

Nova generacija brijaćeg aparata Braun SERIES 7 dostupna je na prodajnim mjestima Elipsa ili web shopu senzacionalno.hr , eKupi.hr i bazzar.hr.