JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ

Uz djevojku Tijanu glumac iznenadio sina Davida

23.01.2017 u 10:24

  • +6

Poznati na premijeri predstave Igra u dvoje

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/Pixsell

Bionic
Reading

Kazališna premijera u Histrionima, 'Igra u dvoje' Tita Strozzija u režiji Saše Broz, bila je posebna večer za Janka Popovića Volarića, glumca koji uz Doru Fišter Toš u njoj ima glavnu ulogu. Uz Janka je, kao i uvijek, bila njegova partnerica, beogradska glumica Tijana Pečenčić, ali i 18-godišnji sin David Rihtar Popović koji je rado pozirao s tatom

Nakon premijere trilera 'Goran' Nevija Marasovića zagrebački glumac Janko Popović Volarić oduševio je u novoj ulozi na kazališnim daskama u predstavi o ljubavi i strasti 'Igra u dvoje', čija je premijera održana prošlog petka u Histrionskom domu.

Naime, poznata drama Tita Strozzija progovara o njegovoj dugogodišnjoj vezi s glumicom i suprugom Elizom Gerner, koju u 'Igri u dvoje' glumi njezina unuka Dora Fišter Toš dok je njezin partner Janko Popović Volarić. I Dora, ali i Janko i u stvarnom životu u vezi su s glumcima, tako da za njihov novi kazališni zadatak strasti i entuzijazma nije nedostajalo.


Janko i Dora u predstavi 'Igra u dvoje'

Uz Janka je bila njegova djevojka Tijana Pečenčić te 18-godišnji sin David, koji se dosad rijetko pojavljivao na očevim premijerama. David je Jankov sin iz mladenačke srednjoškolske veze, a iako je glumac bio vrlo mlad kad ga je dobio, njih dvoje su oduvijek imali blizak odnos u kojem nije nedostajalo ljubavi, prijateljstva, razumijevanja i povjerenja.


Svaka sličnost nije slučajna - Janko i sin David

'Rano roditeljstvo ti prereže mladost i ono što ona prirodno nosi sa sobom, ali, s druge strane, nemjerljivo je ono što dobiješ zauzvrat. S jedne strane, sumanuto je u toj dobi imati dijete, ali opet, moj stari je, primjerice, u savršeno normalnim godinama dobio mene pa je bio očajan otac. Nikako nisam htio Davidu priuštiti svoje iskustvo. Ne kažem da sam se savršeno snašao, ali doista sam se trudio. Viđamo se koliko god možemo, što s obzirom na moj posao nikako nije koliko bismo htjeli, ali vrlo smo bliski. Prilično smo razvili taj odnos jedan na jedan, koji je i prijateljski, ali predstavljam mu i autoritet', ispričao je prije nekoliko godina glumac.