CARSKA OBITELJ U OPASNOSTI

Janjičari zaprijetili Sulejmanovoj obitelji

28.09.2012 u 21:31

Bionic
Reading

Ove nedjelje u dvostrukoj epizodi serije 'Sulejman Veličanstveni' doživjet ćemo još veća uzbuđenja. Sultanovoj obitelji prijete janjičari koji će iskoristiti Sulejmanovu i Ibrahimovu odsutnost kako bi ostalim članovima carske obitelji zaprijetili smrću

Sulejman je sa sinovima i Hurem pošao u Jedrene, kako bi prinčeve poučio streljaštvu i ostalim ratničkim vještinama. Dok sultan i njegova miljenica uživaju u prirodi s prinčevima, Ibrahim slavi Ahmet-pašino pogubljenje u Kairu.

Međutim, nitko od njih ne zna da se u njihovom gradu, Konstantinopolu, stvara pobuna najgore vrste, za koju su zaduženi janjičari, sultanova elitna vojna jedinica, koji su iskoristili Sulejmanovu i Ibrahimovu odsutnost kako bi širili strah i nemir nad stanovništvom, pljačkajući i paleći sve što im se nađe na putu! Krajnji im je cilj Ibrahimova palača, u kojoj se nalazi trudna Hatidže

Majka sultanija i ostali dvorani iz glavne sultanove palače u panici bježe u sklonište, a Sulejman u posljednji trenutak pojuri k njima nakon što Hurem i prinčeve ostavi kod Hatidže. Međutim, prilikom paničnog odlaska u sklonište, Hatidže se spotakne, padne niz stepenice i izgubi svijest!

Hoće li pad biti koban za Hatidže te tko će stati na kraj krvavom pohodu pobunjenih janjičara? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja doznat ćete u dvosatnom specijalu 'Sulejmana Veličanstvenog' ove nedjelje, 30. rujna, u 20 sati na RTL Televiziji.