RUŽA VJETROVA

Jakovu stanje sve gore!

09.05.2012 u 13:42

Bionic
Reading

Nakon što je ostala bez imovine i novca, obitelj Odak mogla bi ostati i bez sina Jakova. Stipe laže svima kako je Srđan upucao Jakova, a na Jakovu je da iznese svoju priču policiji. 'Ruža vjetrova' stvara nove tenzije među obiteljima Odak i Matošić

Jakovljevo stanje se naglo pogoršalo. U nadi da će se oporaviti, cijela obitelj Odak je uz njega. Čak je i Suzana odlučila otići u bolnicu i vratiti Odacima njihovu kuću. No Nivesin težak karakter ne dozvoljava Suzani da na civilizirani način priđe Seki. Nakon objavljenog negativnog članka u novinama o obitelji Odak, Seka vjeruje kako Suzana stoji iza toga i odluči se suočiti s njom.

Dok Stipe okrivljuje Marka kako je njegov brak s Ines kriv za cijelu ovu situaciju, Ines završava u Nikolinom naručju, zbog čega požali. Nikola se osjeća iskorišteno i odluči napustiti grad. Ali nakon što je zatekla Jelenu u Markovom krevetu, Ines se vraća svom doktoru po novu dozu utjehe! Jakovljevo stanje se poboljša. U bolnicu dolazi policija kako bi obavila informativni razgovor o njegovom ranjavanju.

Hoće li Jakov prijaviti oca ili će krivnju svaliti na obiteljske neprijatelje, Srđana Matošića? Gledatelji mogu vidjeti već ovaj tjedan u 20.00 sati u 'Ruži vjetrova'.