UŽIVANCIJA NA MORU

Jahta kakvu si rijetko tko može priuštiti: Rafael Nadal počastio se novom luksuznom igračkom

09.06.2020 u 06:48

Bionic
Reading

Jedan od najboljih tenisača svijeta nikada nije krio da si marljivo zarađenim milijunima voli priuštiti skupocjene i luksuzne igračke. Osim automobila i ručnih satova, bogati Španjolac slab je na jahte. Pogledajte kakvu si je ploveću grdosiju ovoga puta priuštio

Svoju novu ploveću igračku, jahtu od 23 metra, tenisač Rafael Nadal naručio je još prošlo ljeto, no ona će tek sada biti spremna za plovidbu.

‘Kralj zemlje’, kako ga od milja zovu u sportskim krugovima, za novu je plovilicu izdvojio 5,5 milijuna eura (41,5 milijuna kuna).

Eksterijer jahte, baš kao i njezin impresivan interijer, malo će koga ostaviti ravnodušnim. Brod je to kakav si većina ne može priuštiti.

Dok njezina vanjština izgleda pomalo surovo i militaristički u sivoj zagasitoj nijansi, unutrašnjost je itekako impresivna.

Raskošne prostorije na duge plovidbe mogu primiti čak 12 osoba, a ostaje dovoljno udobnosti za posadu broda. Moderan dizajn i elektronika olakšavaju boravak na brodu, interijer se ističe zbog bijelih ploha i mramornih linija u brodskoj kuhinji, a luksuznih nota ne nedostaje ni u spavaonicama, poput oaza u hotelima s pet zvjezdica.

  • +10
Jahta Rafaela Nadala Izvor: Profimedia / Autor: Sunreef viaThe Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Vjerojatno najomiljenije mjesto svakog putnika na ovoj jahti bit će vanjska terasa s koje se pruža ugodan pogled na morski obzor. Udobne fotelje te prostor za sunčanje, ali i ljetne obroke na otvorenom - sve je pomno osmišljeno. Istovremeno osiguravaju prostor za zajedništvo i druženja, a nude dovoljno privatnosti za svakog putnika.