DOBRO SE OPORAVLJA

Jadranka Kosor javila se ponovno iz bolnice, ovoga puta s dobrim vijestima

03.11.2023 u 10:57

Bionic
Reading

Nakon što je na X-u sredinom listopada otkrila kako je završila na operaciji koljena, bivša premijerka sada se pohvalila i 'šetnjicom' po bolničkim hodnicima, pokazavši kako se osjeća sve bolje

'U društvu ‘Kineteka‘. To je ta sprava. Operacija koljena. Jasno da boli. Čitam kaj pišete i pozdravljam', napisala je Jadranka Kosor ispod objave 19. listopada na društvenoj mreži X, objavivši uz to fotografiju iz bolničkog kreveta na kojem se vidi tek njezina noga u zavojima.

Dva tjedna kasnije, oporavak za nju ide i više nego dobro, a sada je objavila fotografiju snimljenu na bolničkom hodniku po kojem uz pomoć štaka, nasmijana i dobro raspoložena, šeta.

'Pozdrav iz šetnjice', napisala je bivša premijerka, koja nije otkrila u kojoj bolnici je operirana niti što je točno dovelo do toga da se mora podvrgnuti operativnom zahvatu.

Jadranka Kosor Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Vjerojatno i njezina pozitiva i dobro raspoloženja itekako dobro utječu na oporavak, pa je on s time i puno brži.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

I ovoga puta ispod objave su se nanizali i brojni komentari u kojima vjerni pratitelji Jadranke Kosor pružaju joj podršku: 'Tooo bravooo! Super izgledate. Samo naprijed!', 'Lijepo to Vama ide! Želim Vam brz oporavak!', 'Napredak je vidljiv. Samo hrabro.