ŠTO NAPRAVITI?

Jacques Houdek u problemima sa sinom prvašićem: 'Ovo je neka sasvim nova razina huliganstva'

10.09.2020 u 15:27

Bionic
Reading

Pjevač Jacques Houdek prije četiri dana sa suprugom Brigitom otpratio je mlađe dijete, sina Davida u prvi razred osnovne škole. Nestašni David već sada radi probleme roditeljima, a o svemu se otvorio njegov otac

Ono što prolazi sa sinom Davidom koji je tek krenuo u prvi razred osnovne škole šokiralo je pjevača Jacquesa Houdeka te je o svemu sada odlučio pisati na Facebooku. Tako nešto njemu i supruzi Brigiti nije priuštila starija kći Sofija.

Naime maleni David tek je krenuo u novi kolektiv, a izgleda da mu se u školi nimalo ne sviđa te je već spreman na razne spačke koje su iznenadile roditelje.

‘Kaj se napravi kad ti klinac veli da on danas ne želi ići u školu? Napominjem da se radi o prvašiću, koji je u ponedjeljak tek krenuo u školu. Upravo drami da ga ‘boli grlo’, a Brigita ga je malo prije uhvatila kako si u kupaoni fenom zagrijava čelo!?!?!?! Dakle... Šokirani smo, otkud, kako? Pa takve ideje da mu sa sedam godina padaju na pamet??? Znali smo mi da je on ‘mustra’... ali ipak... Ovo je neka sasvim nova razina huliganstva in the making. Bože, pomozi nam! A kakva su vaša iskustva sa školskim radostima? Pišite nam tips and tricks’, napisao je Jacques na Facebooku.

Kaj se napravi kad ti klinac veli da on danas NE ŽELI IĆI U ŠKOLU? Napominjem da se radi o PRVAŠIĆU, koji je u...

Objavljuje JACQUES HOUDEKČetvrtak, 10. rujna 2020.

Brojni su mu roditelji odmah pružili utjehu objašnjavajući kako su i sami imali sličnih problema sa svojim mališanima.

S druge strane, 14-godišnja kći Sofija izvrsna je učenica te je upisala srednju školu.