mnoge je nasmijao

Jacques Houdek objavio fotografiju razbijene vage: 'Kunem se da sam joj samo prišao'

25.09.2020 u 09:28

Bionic
Reading

Jedan od naših ponajboljih vokalista zna se dobro našaliti na svoj račun. Obožavatelje često zabavlja dosjetljivim objavama

Jacques Houdek fotografirao je razbijenu vagu i pokazao fanovima uz opis: 'Kunem se - prišao sam joj samo glavom i bradom', uz hashtag nisam kriv. Očito je znao kako će privući pozornost fanova te 'usput' najavio i svoj skorašnji koncert u zagrebačkom klubu Sax.

Ubrzo su počeli stizati zanimljivi komentari na pjevačev humor oko teme o kojoj često progovara. 'Ma to je Made in China, ne brini', 'Nije strašno. Bitno da ne pokazuje kilograme', 'Fućkaš vagu, ionako laže' bili su neki od njih.

Nedavno je pjevač za IN Magazin Nove TV progovorio je o borbi s kilogramima, a pretilost je usporedio s ovisnošću. 'I ovo je neka vrsta ovisnosti, bolesti, teret', rekao je pjevač te priznao da se već na početku karijere susreo s mobingom zbog viška kilograma. Jacques je ispričao kako neki kolege glazbenici nisu htjeli da potpiše svoj prvi ugovor s izdavačkom kućom. Podržao ga je Đorđe Novković koji je rekao da je s kilogramima poseban i drugačiji.

'Znam što se dogodi kad me netko nije vidio neko vrijeme pa mi kaže: 'Joj, što si se udebljao'. Pa znam ja to jako dobro. Imam vagu još uvijek i imam nekoliko ogledala', ispričao je pjevač koji tvrdi da su ljudi 'liječnici' čim vide nekog pretilog.

View this post on Instagram

🇭🇷Sretan Dan neovisnosti🇭🇷

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek) on