u društvu naJljepših

Jača nego ikad: Tina Katanić vratila se starom pozivu

22.08.2017 u 15:14

Bionic
Reading

Manekenka, kraljica Hrvatske 2005. godine i bivša loto djevojka poslije seks-skandala u kojemu se našla prije dvije godine odradila je nekoliko modnih revija i dobila ulogu u filmu ‘Fuck Off I Love You', a sada se vratila i voditeljskoj ulozi. U ponedjeljak navečer vodila je finalni izbor za Miss Adriatic Hrvatske 2017.

U svibnju 2015. godine izašla je snimka seksa Tine i trojice muškaraca te je izbio skandal. Nakon svega se plavokosa Zagrepčanka povukla sa scene, a vratila se s velikim osmijehom na licu. Najprije je postala zaštitno lice brenda Lisca, snimila kampanju kupaćih kostima, nosila revije, snimala videospotove, a dobila je i ulogu u filmu ‘Fuck Off I Love You‘ te sudjelovala u kvizu 'BezVeze'.

Ovog ponedjeljka pojavila se u ulozi voditeljice na finalnom izboru za Miss Adriatic Hrvatske 2017. u Baškoj Vodi. S osmijehom koji nije skidala s lica te u ultrakratkoj svjetlucavoj haljini i vrtoglavo visokim potpeticama Tina je plijenila pažnju.

Protiv depresije koja ju je obuzela nakon skandala Katanić se borila planinarenjem, šetnjama i aktivnostima za koje je tvrdila da su idealne za vraćanje dobrog raspoloženja.

  • +10
Finalni izbor za Miss Adriatic Hrvatske 2017. Izvor: Cropix / Autor: Ivo Ravlic / CROPIX

'Lijepo mi je u životu. Povukla sam se iz javnosti, više ne nosim revije i radim svoj posao', izjavila je prije nekoliko mjeseci za 24sata. Ove godine prekinula je dugogodišnju vezu s 33-godišnjim ugostiteljem Berislavom Berom Kramarom, a u lipnju je viđena u društvu novog muškarca.

  • +8
Tina Katanić Izvor: Cropix / Autor: Marin Tironi / CROPIX