kraljevska insajderica

Izvori bliski Kate Middleton otkrili kako napreduje oporavak nakon operacije

15.02.2024 u 18:20

Bionic
Reading

Kraljevska insajderica tvrdi da je odlazak u Sandringham, u kojem se oporavlja i kralj Charles, bio odličan potez Kate Middleton koja ondje ima priliku i za druženje s bliskim prijateljima

Čitava britanska javnost u napetosti očekuje bilo kakvu vijest o napretku oporavka svoje buduće kraljice, pa su s velikim uzbuđenjem dočekane novosti od izvora bliskog Kate Middleton.

Za Daily Express progovorila je Jennie Bond, kraljevska insajderica vrlo dobro upućena u sva zbivanja oko Buckinghamska palače, koja tvrdi da oporavak princeze od Walesa ide postepeno, ali - dobro.

Kada je riječ o bolesti Kate Middleton, sve je i dalje obavijeno velom tajne. Jedino što se zna jest da je bila na uspješnoj operaciji abdomena te da se ne radi o malignom tumoru, a javnost je nedavno saznala i da je buduća kraljica dovoljno dobro da iz obiteljskog doma Adelaide Cottage u Windsoru otputuje s obitelji na imanje u Sandringhamu.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Windsor je divan i ondje imaju prekrasan dom, no blizu je Heathrowa te zna biti podosta bučno. William i Kate stoga će uživati u mirnim, otvorenim poljima koja im pruža Norfolk', rekla je Bond i dodala:

'Ova promjena sigurno je dobrodošla za Kate jer nema sumnje da je vrlo zamorno biti zatvoren u ista četiri zida dok traje dugotrajan oporavak. O njenom trenutnom stanju najbolje govori to što se odlučila na putovanje jer je to jasan pokazatelj da sve dobro prolazi.'

TRADICIONALNO NA ST. BARTSU

Dok se Kate Middleton oporavlja od operacije, njezina sestra Pippa uživa u pravom raju

Pogledaj galeriju

Insajderica je istaknula i kako će princezi od Walesa dobro doći društvo prijatelja, kojih ondje ima nekolicinu, te kako se ne mijenjaju planovi prema kojima se Kate Middleton neće vratiti kraljevskim obavezama prije Uskrsa.