NOVOPEČENI RODITELJI

Sve je iznenadila: Meghan Markle prekinula rodiljni dopust i došla s princem Harryjem na utakmicu

01.07.2019 u 10:34

Bionic
Reading

Nakon što se prije nekoliko dana pojavila na svečanoj proslavi rođendana kraljice Elizabete, vojvotkinju od Sussexa protekli je vikend čekala još jedna slatka obveza. Novopečena majka Meghan Markle na iznenađenje mnogih pojavila se na bejzbol utakmici u Londonu

Kao da euforija zbog prve bejzbol utakmice u Britaniji nije već bila dovoljno velika, na spektakularnom dvoboju između Boston Red Soxa i New York Yankeesa pojavili su se omiljeni članovi kraljevske obitelji.

Vojvotkinju od Sussexa javnost nije očekivala vidjeti sve do rujna, kada kreće na prvu obiteljsku turneju u Afriku, no lijepa 37-godišnjakinja sve je odlučila iznenaditi. Meghan nije željela propustiti omiljeni američki sport te se u društvu supruga princa Harryja pojavila na prepunom londonskom stadionu gdje su je dočekali uzbuđeni građani i građanke.

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraljevski par pojavio se na travnjaku, mahnuo okupljenima, a potom s posebne pozicije popratili utakmicu. Nakon toga, uzbuđeni roditelji ušetali su u svlačionice obje ekipe gdje su imali što vidjeti. Oba tima darovala su Meghan i Harryju malene opravice za njihova dvomjesečnog nasljednika na kojima su čak ispisali i njegovo ime Archie. Sretni roditelji nisu krili radost i veselje te su razdragani primili poklone.

'Ovo je nevjerojatno. Puno vam hvala bez riječi sam', rekla je Meghan, dok je Harry rekao da im je već sam dolazak ovako velikih momčadi dovoljan poklon.

Uzbuđena mama i ovoga je puta oduševila svojim odabirom garderobe. Odjenula je crnu haljinu a-kroja koja nikada ne izlazi iz mode, a da prati trendove dokazala je dodatkom remena u struku. Na noge je obula crne balerinke omiljenog talijanskog brenda Aquazzura. Kosu je raspustila u valovima, a od modnih dodataka bio joj je dovoljan široki bijeli osmijeh.