putem videa

Iznenadila priznanjem: Carla Bruni prvi puta progovorila o preboljenju teške bolesti

05.10.2023 u 16:39

Bionic
Reading

Supruga bivšeg predsjednika Francuske prije četiri godine preboljela je rak dojke, a život joj je spasila mamografija

Carla Bruni iznenadila je objavom na društvenim mrežama u kojoj je priznala kako joj je prije četiri godine dijagnosticiran rak dojke.

Na šokantnu objavu odlučila se upravo tijekom listopada koji je označen kao mjesec podizanja svijesti o raku dojke, a 55-godišnja bivša manekenka i pjevačica fanovima se obratila putem videa.

'Prije četiri godine dijagnosticiran mi je rak dojke. Operacija, radioterapija, hormonska terapija... Prošla sam uobičajeni tretman za ovu vrstu raka', rekla je.

Dodala je i kako je imala sreće jer joj je bolest dijagnosticirana u ranoj fazi, ističući važnost odlaska na mamografiju.

'Bolest nije imala vremena uznapredovati. Zašto? Jer svake godine na isti datum radim mamografiju. Da nisam radila jednu svake godine, danas ne bih imala lijevu dojku.'

Carla Bruni i Nicolas Sarkozy Izvor: Profimedia / Autor: PPE / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja napomenula je kako joj je jako teško govoriti o tome te je iz istog razloga sve tajila godinama. No, tvrdi kako postoji dobar razlog zašto sada o svemu toliko otvoreno priča.

'Razlog zašto ovo objavljujem danas jest kako bih vam poručila: Obavite mamografiju svake godine. Napravite mamografiju. Vaši životi ovise o tome.'

Très Chic

Senzacionalno izdanje Carle Bruni: Bivša prva dama Francuske ostavlja bez daha

Pogledaj galeriju