ŠTO SE DOGODILO

Iznenađenje na dvoru: Meghan Markle i princ Harry sele se iz Kensingtonske palače

24.11.2018 u 19:13

Bionic
Reading

Iako je plan bio da se princ Harry i njegova supruga Meghan Markle presele u jedan od apartmana u kraljevskoj palači čini se da od toga nema ništa

Vijest je to koja je iznenadila mnoge budući da se već dugo renovirao luksuzni stan u sklopu Kensingtonske palače predviđen za mlađeg brata princa Williama.

Kako piše Daily Mail, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ipak se sele u Frogmore Cottage u blizini dvorca Windsor početkom sljedeće godine, a o tome je službeno priopćenje dala i Kensingtonska palača.

  • +9
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Trenutačno žive u rezidenciji Nottingham Cottage koja se nalazi u sklopu Kensingtonske palače, i smatralo se kako će ostati u tamošnjem glavnom stanu kako bi se pripremili za dolazak djeteta koje će se roditi proljeće. No, usprkos uloženih 1,3 milijuna funti u renoviranje novog doma, princ Harry i Meghan će ipak živjeti na drugoj lokaciji.

  • +14
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Windsor je posebno mjesto za njih i zahvalni su što će njihova službena rezidencija biti u sklopu tog posjeda. Njihovi radni uredi i dalje će biti u Kensingtonskoj palači', stoji u službenoj objavi Kensingtonske palače.

Kako pak spekuliraju britanski mediji, pravi razlog ove odluke je navodna svađa prinčeva Williama i Harryja.

'Pojavile su se trzavice među braćom. I sada ne žele živjeti u blizini Williama i Kate, žele biti samostalni', rekao je jedan izvor za The Sun.

Inače, posjed Frogmore je izgrađen još davne 1792. godine, a mladom ga je paru koji se vjenčao 19. svibnja poklonila kraljica Elizabeta II, a zanimljivo je kako su Meghan i Harry tamo snimili i svoje službene zaručničke fotografije te se tamo održao i svadbeni prijam za nekoliko stotina uzvanika na kojem je lijepa Amerikanka zablistala u prekrasnoj bijeloj haljini otvorenih leđa s potpisom proslavljene britanske dizajnerice Stelle McCartney.