UGLEDALA SE NA ŠOGORICU

Sjajnim gležnjačama Meghan Markle pokušala spasiti prilično dosadan stajling

21.11.2018 u 15:25

Bionic
Reading

Nakon nedavnog pojavljivanja na humanitarnoj večeri pod nazivom Royal Variety Performance u londonskom Palladiumu, trudna Meghan Markle odlučila je nanovo posjetiti pučku kuhinju Hubb smještenu u zapadnom Londonu

Polovicom rujna Meghan je za prvi solo kraljevski angažman odlučila posjetiti londonsku pučku kuhinju Hubb, u kojoj je pomagala spremati obroke za obitelji koje su svoj dom izgubile u velikoj eksploziji u zapadnom Londonu prošle godine.

Njezin posjet rezultirao je stvaranjem kuharice 'Together: Our Community Cookbook', a sav prihod od prodaje otišao je u humanitarne svrhe.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što je u rujnu lansirana u prodaju Meghanina kuharica nastala u suradnji s članovima pučke kuhinje Hubb ubrzo je postala bestseler, a dolaskom u ustanovu ona se željela uvjeriti kako napreduje te koliko se toga promijenilo u dva mjeseca, koliko je prošlo od njezina posljednjeg posjeta.

Meghan Markle Izvor: Pixsell / Autor: Jenny Zarins/Press Association/PIXSELL

Navedenim povodom Meghan je osvanula u kombinaciji kojom je dominirala boja burgundca, a odabirom specifičnog modela haljine i kaputa uspjela se približiti konzervativnom stilu kakav tradicionalno njeguje njezina šogorica Kate Middleton.

Laskavu haljinu A-kroja s baršunastim ovratnikom i kaput identičnog tona crvene potpisuje kanadski brend Club Monaco, koji se odnedavno nalazi u vlasništvu američkog modnog diva Polo Ralph Lauren.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Elegantnu kombinaciju haljine i kaputa Meghan je upotpunila debelim crnim grilonkama i visokim cipelama - gležnjačama od kombinacije sjajne i brušene kože.

Humanitarna kuharica Meghan Markle postala je odabir broj jedan na Amazonu samo nekoliko sati nakon lansiranja u prodaju, a u dva mjeseca knjiga je u Velikoj Britaniji prodana u 40 tisuća primjeraka te je uspjela sakupiti 210 tisuća funti, odnosno nešto manje od dva milijuna kuna.