KAKVA VREMENA

Vlado Kalember: 'Koji bend! Jasmin Stavros i Matko Jelavić bubnjevi, Tomislav Ivčić gitara, Zdravko Škender klavijature i ja na bas gitari'

21.10.2019 u 13:27

Bionic
Reading

Kao i ostale zvijezde, tako i slavni pjevač ima svoj profil na Instagramu. Na njemu se Vlado Kalember često prisjeća nekadašnjih događaja, a sad je pokazao dijelić nesvakidašnje atmosfere sa zajedničkog nastupa s poznatim kolegama

'Koji bend! Meri Cetinić klavijature, Jasmin Stavros i Matko Jelavić bubnjevi, Tomislav Ivčić gitara, Zdravko Škender klavijature i ja na bas gitari!', opisao je Vlado Kalember crno bijelu fotografiju koju je objavio na svom Instagram profilu. Pretpostavlja se da je fotografija nastala u devedesetima kad su skupne svirke bile uobičajene baš kao i zajedničke inozemne turneje.

Kalember, koji danas ima 66. godina, prošle godine je sa Srebrnim krilima obilježio 40 godina. Bili su prvi bend u povijesti pop glazbe u nekadašnjoj državi koji je premašio pola milijuna prodanih ploča s pjesmom 'Ana'. Proslavio ih je Saša Zalepugin koji ih je pozvao u emisiju 'Nedjeljno popodne'.

Bend je i danas aktivan, puni svaku dvoranu u Hrvatkoj, Rusiji, Bugarskoj kamo ih često zovu. Pjevač ne misli o sebi da je velika zvijezda i najdraže mu je govoriti o danima kad je u grupi Korona, preteči Srebrnih krila.