PREMIJERA U KEREMPUHU

Izlazak u dvoje: Ovi poznati parovi sinoć su uživali na pravoj večeri smijeha

09.03.2020 u 11:21

Bionic
Reading

Na Međunarodni dan žena u Satiričkom kazalištu Kerempuh premijerno je izvedena komična drama 'Gruntovčani', koja je oživjela prikaz svakodnevice podravskog sela iz popularne televizijske serije u režiji Kreše Golika. Među brojnim poznatima bili su i poznati bračni parovi

Davor Meštrović i njegova supruga Senka često se mogu vidjeti na javnim događanjima a osobito na kazališnim.

'Prošli tjedan samo u 'Dobro jutro Hrvatska' najavili Gruntovčane u mojoj rubrici Kazališni kutak i uz ekipu iz Kerempuha došla mi je Smiljka Bencet tako da sam bio posebno emotivan prema jučerašnjoj izvedbi. Odlično su napravili predstavu jer nakon legendarne serije to nije lako. Duhovito, likovi su pogođeni u smislu da su dali malo svojeg štiha, ali su zadržali karizmu Dudeka i Regice. Publika se smijala cijelu predstavu i zaista je bilo smiješno od početka do kraja', ispričao je popularni voditelj svoje dojmove za tportal.

Mirnu Medaković Stepinac sa suprugom ne viđamo baš često, a sinoć su i oni bili u Kerempuhu. Simpatična glumica, od kad je 2017. rodila blizanke Zoru i Kaju. svoj život potpuno je posvetila svojim djevojčicama.

'U potpunosti nam se život podredio od kako imamo djecu, ostalo je jedno 10% mog prijašnjeg života. Većinu dana je sve podređeno curama, ali se ne žalim, sretna sam što su nam obogatile život, iako nije u svakom trenutku idealno', izjavila je ranije za Story.

Podsjetimo, televizijska serija 'Gruntovčani' je snimljena 1975. i postala je jedna od najpopularnijih hrvatskih televizijskih proizvoda. U satiričkom kazalištu Kerempuh režirali su ih Rajko Minković i Boris Svrtan.

  • +8
U kazalištu Kerempuh održana je premijera predstave Gruntovčani Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL