OSTAVLJA BEZ DAHA

Izazvala pomutnju na Instagramu: Žanamari provocira opasno dubokim dekolteom

22.01.2018 u 18:38

Bionic
Reading

Žanamari Perčić ovih dana uistinu ima razloga za slavlje. Atraktivna Makaranka izdala je novi singl 'Život je lijep', kojeg je popratila s nekoliko izazovnih fotografija na svom Instagram profilu, a najviše se obradovao muški dio fanova od kojih je pjevačica dobila same komplimente

Od kad se nakon kraće pauze vratila na scenu pjevačica Žanamari Perčić ne prestaje oduševljavati, kako glasom, tako i stasom. Nakon hitova 'Pina Colada' i 'Licemjeri', koju je Žanamari snimila sa svojim suprugom, Mariom Perčićem, atraktivna pjevačica nedavno je predstavila novi singl 'Život je lijep'.

Povodom objave nove pjesme Žanamari je svoje fanove počastila fotografijama na kojima pozira s mnoštvom balona, baš kao što to radi u spotu za najnoviji singl. Iako je lijepa pjevačica već našla svog princa na bijelom konju, Žanamari u pjesmi poručuje kako joj ljubav daje osjećaj da može poletjeti od sreće, a sigurni smo kako je na umu imala svog supruga i oca njihove kćerkice.

To objašnjava hrpu balona na fotografiji koju je Žanamari podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu, no muškom dijelu fanova od balona je zanimljiviji bio izbor odjeće. Lijepa Makaranka objavila je fotografiju iz Tučepa na kojoj pozira u pripijenom bijelom kombinezonu i štiklama, a najviše pozornosti izazvao je duboki dekolte kojeg su obožavatelji dobro 'prostudirali'.

Žanamari - 'Život je lijep' Autor: YouTube

'Samo želim da znaš da si u mojim smeđim okicama najpoželjnija dama na svijetu', 'Mmm kako divne i bujne balone imaš', 'Odlična slika, ali ne znam zašto su svi poludili oko ove slike kad na svakoj slici fenomenalno izgledaš. Iskreno, po mom mišljenju, definitivno najlipša hrvatica + vrhunska majka!', glasili su neki od komentara na fotografiju, a bilo je i onih koje se lijepa Makaranka nije dojmila.

Žanamari je naknadno objavila još jednu fotografiju u istom izdanju, poručivši u opisu nezadovoljnom dijelu pratitelja - 'Rođeni smo da budemo stvarni, a ne savršeni'.

  • +7
Žanamari Perčić Izvor: Cropix / Autor: Jurica Galoic/Cropix