nova suradnja

Dvije poznate seksi Makaranke najavljuju zajednički projekt

Žanamari Perčić i Zorica Andrijašević

Žanamari Perčić i Zorica Andrijašević

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Joshua Macks

Sugrađanke Žanamari Perčić i Zorica Andrijašević udružile su snage u novom spotu za pjesmu 'Izgubljene stvari'. S tom pjesmom je Zorica Andrijašević ponovo aktivirala svoju karijeru, a Žanamari joj je pomogla snimajući novi video spot za kolegičin aktualni singl

'Cijelo vrijeme sam prisutna na sceni, samo što ljudi misle da ne radiš ništa ako nisi stalno prisutan u medijima. Danas sam prije svega mama, imam sina od 10 godina i on mi je na prvom mjestu pa sam posao podredila majčinskoj ulozi', rekla nam je nedavno pjevačica.

Ovih dana snimila je spot za svoj aktualni singl 'Izgubljene stvari'. U tome joj je priskočila u pomoć njena sugrađanka Žanamari koja u zadnje vrijeme sve češće sudjeluje u produkciji i režiji spotova. 

'Sretna sam što ssam uspjela realizirati ideju snimanja spota na prekrasnim lokacijama Tučepi i interijeru Grand hotela Slavija u Baškoj Vodi. Zahvaljujući prijateljstvu i međusobnoj podršci kao i Tučepima za koje smo emotivno vezani, rodila se ideja da producentsku palicu prepustim iznimno kreativnom glazbenom paru Žanimari i Mariu Perčiću. Kliknuli smo se na prvu što se može vidjeti i po snimljenom materijalu. Pri tome smo se i urnebesno zabavili. Ideje su prštale na sve strane i već se radujem nekom novom zajedničkom izazovu', rekla je Zorica Andrijašević koja je u spotu zablistala u kreacijama Bubabu designea.

  • +1

Žanamari Perčić i Zorica Andrijašević

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Joshua Macks

'Ja Zoricu vidim kao damu, koja pršti energijom i privlačnošću te sam željela da ovaj spot to reflektira. Iako pjesma priča o ljubavi koja ju je dosta povrijedila, nju sam vidjela kao snažnu ženu koja unatoč unutarnjoj boli ostaje pobjednica, ide dalje i iz te ljubavne priče uzima samo lijepa sjećanja', poručila je Žanamari. To je prvi put ona i njezin suprug Mario Perčić kao tim V.R.H. Productions rade spot za drugog izvođača. 

Aranžman i produkciju pjesme 'Izgubljene stvari' potpisuje Zoričin stalni suradnik Leo Škaro, a pjesma je prošle godine osvojila je Grand prix na festivalu u Korčuli. Zorica sve češće piše pjesme i za svoje kolege pa je tako napisala pjesmu 'Da san ima mota' za Mladena Grdovića, 'Glumica' za Ninu Donelli, a jednako je veseli pisati i pjesme za djecu. 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!