U DILEMI JE

Žanamari muče problemi: Ne može zakopčati haljinu pa traži pomoć

05.12.2017 u 09:55

Bionic
Reading

Kao i uvijek kada je u nedoumici, pjevačica Žanamari Perčić zatražila je pomoć svojih pratitelja na Instagramu. Haljina koju je odabrala za snimanje novog spota jako joj se svidjela, no kada ju je odjenula, došlo je do problema...

Pjevačica Žanamari Perčić našla se u malim problemima, a za njihovo rješavanje zamolila je pomoć gotovo 55 tisuća ljudi koji ju prate na Instagramu.

  • +7
Žanamari Perčić Izvor: Cropix / Autor: Jurica Galoic/Cropix

Naime Žanamari se priprema za snimanje novog spota, za što treba pronaći i adekvatnu i atraktivnu odjeću. Pronašla je idealnu haljinu, no dogodio se problem. Iako je bila savršena, Žanamari Perčić nije ju mogla zakopčati, stoga joj je u prvom planu na fotografiji objavljenoj na Instagramu bio dekolte.

'Zaljubila sam se u ovu haljinu, ali je ne mogu zakopčati. Sugestije? Manje kolača za Božić ili tražiti drugu haljinu? Trebam biti glam za snimanje novog spota', poručila je Žanamari Perčić

Haljina u boji burgundca izvrsno joj pristaje uz boju kose i ruž za usne, za koji se, putem hashtagova, pohvalila da je iz kolekcije Kylie Cosmetics, koju potpisuje najmlađa članica obitelji Jenner-Kardashian, Kylie Jenner.